På fronten intet nytt

Har inte ett skit att berätta. Vilket meningsfullt blogginlägg...
Ska iaf med brudarna till tattoo meltdown imorgon. Wieee!!

Bara snö, massor utav snö


Efter fredagens och lördagens blåst och snö hade min bil fått ett nytt garage. Behöver jag ens säga att jag var insnöad eller. Hela min lilla framfartsväg var heeelt igensnöad. Numera åker jag igenom ca 1 meter höga vallar av snö när jag svänger upp på gården. Men det är ju ingen risk att jag åker i diket iaf... =P

Alla brustna hjärtans dag?

Har aldrig gillat det här med alla hjärtans dag. En komersiell skitdag enligt mig. Har aldrig köpt något till någon på denna dag. Men idag är det 4 år sedan (tror jag) jag klarade mitt körkort.
Denna alla hjärtans dag har jag och Boyen bestämt att vi inte ska träffas mer. Så nu är man singel igen då. Känns ju sådär. Antar att det var det bästa. Jag har ju vart rätt velig den sista tiden och inte vetat vad jag känner riktigt. Och det funkar ju inte att bygga ett förhållande på.
Så nu sitter man här på denna skitdag med tårar i ögonen. Wii, vilken fucking jävla dag!

Puckat pucko

Kan vara så att jag snart är singel igen. Är så jävla vilsen. Fattar inte vad det är med mig. Vilket går ut över Boyen som i sin tur blir osäker och vilsen.
Jag har blivit som alla de puckon som sårat mig. Sån har jag inte varit förut. Men det kanske ligger något i att man blir som man umgås?
Kanske vore bäst om jag lät honom vara ifred så jag inte sårar honom mer... Vad vet jag?! Tydligen vet jag fan inget längre.

Att veta men inte få berätta


Vi har en kvinna/tant på vårat jobb som varit sjukskriven ett tag nu pga av att hon fick bröstcancer. Men de tog bort det ena bröstet och det sades att cancern inte spridits och att hon skulle bli bra. Så nu framme i vår skulle hon komma tillbaka till jobbet. Men igår fick jag reda på en sak. Läkarna hade tydligen misstagit sig och cancern hade tydligen spridit sig, mycket. Så vad jag förstod så är det kört för hennes del.
Känns ju rätt röv!! Sen är jag en av de få som vet. De flesta andra vet inte om det än. Känns hemskt att de andra går och tror att hon ska komma tillbaka när man själv vet att hon inte kommer göra det...

RSS 2.0