Vild@art

Imorgon bär det antagligen av till Vårgårda för ett besök hos tatueraren Vilda. BikerBruttan skulle ringa imorgon och kolla om hon är där. Känns ju lite pissigt om man åker flerra mil för att upptäcka att hon inte är där!! Men det är inte dax för gaddning än. Vi ska bara betala depositionen och lämna våra bilder och säga hur vi vill ha det. Men det närmar sig iaf. Är ju ett år sedan vi bestämde oss för att låta henne märka oss för livet. Sen tog det ett tag innan vi kom iväg att prata med henne och sen hade hon ju rääätt lång väntetid. Men snart!! =D

Och den där Mr.L... Inte träffat honom den här veckan heller. Är nu dryga tre veckor sen vi sågs sist. Tre fucking jävla veckor!! Hade i princip bestämt mig för att jag inte skulle höra av mig mer. Men det slank ändå iväg ett mess igår på dagen. Men han befann sig i Karlstad. I natt bestämde jag mig igen för att jag inte ska höära av mig. Men sen kom jag och tänka på blickarna han ger och hans kramar och besämde mig att jag låter honom få lite tid till. Men det är ju inte som att jag kommer att avvisa andra för hans skull. Är det någon som verkar intressant så kommer jag ju givetvis att kolla läget. Han kan ju inte vara så dum att han tror att han har ensamrätt när han inte prioriterar att träffa mig...

Näpp, dax att hoppa in i duschen. Tänkte jag skulle testa att baka ett så kallat LCHF bröd sen. Jag håller inte på med sånt där, men det lät gott, så deted är väl bara att testa. Sen kanske BikerBruttan & RedSexmaniach kommer hit på besök.

Vilken jävla dag

Har legat i sängen hela dagen. Har inte orkat ta mig upp. Mensvärk Allan. Fy fan va trökit det är. Det är ju så kul att man hinner vara vaken 3 timmar innan man ska vara på jobbet... NOT!!

Ingen gadd

Igår sa Puffs att hon inte hade råd att gadda sig. Vi skulle ju gjort våran kompistatuering nu i oktober. Beställde ju tid i mars. Var ju liiite väntetid. Men jag vill inte avboka tiden. Så jag ska försöka komma på nåt annat att tatuera istället. Funderar på ett porträtt av min fd vovve. Min lille "Kott". Saknar honom som skam. Nästan 16 år blev han. Så han fanns ju där i över halva mitt liv. 1,5 år sedan han fick sitt nackskott. Ni kanske tycker att det låter makabert. Men han var jakthund. Och en jakthund ska skjutas i skogen, sägs det. Dessutom blev han så drastiskt mycket sämre snabbt. Han led nåt fruktansvärt, så min far hade inte samvete att låta honom lida mer, utan bar med honom till skogen och gjorde slut på lidandet.
Är inte lille Kott med det sötaste ni sett?!?

Melody club & I-lands problem

Igår var jag på konsert i stan. Var band som spelade i stadsträdgården. Först ett antal lokala band och sedan Melody club. Fasen va bra det var! Inget som jag har lyssnat på förut direkt. Men de var riktigt bra live alltså. Så det var en lyckad kväll.
Strax efter jag kommit hem ringde Simse ( min bror). Han var på fest en bit ifrån där jag bor. Fick då prata med mitt X, K-C. Var trevligt att få prata. Han är så omtänksam. Ibland händer det att jag tänker tanken, tänk om jag inte... Men det känns ändå bra att vi har så bra kontakt och är varandras bästa vänner även fast vi inte får chansen att träffas så ofta. Han ville att jag skulle komma på fetsen igår. (Men det gjorde jag inte)  Hans sambo var ju inte där... Hon blir ju vresig när vi pratar. Iaf, han är så omtänksam. Vi kom ju in att prata på Mr. L. Det var ju han som raggade upp honom åt mig. Hahaha... Men han kunde inte förstå att han inte kunde ta sig tid att träffa mig, jag som är så bra =D  Precis samma sak som jag undrar... Han tyckte att jag skulle skita i honom. Kanske har han rätt. Han har dessvärre nästan alltid rätt... Men jag vill inte skita i honom. Tror att han är en bra kille. Fan sicka I-lands problem man har.... =P
Passande bild va?! =P

Häpp, inte i helgen heller

Får inte träffa Mr. L i helgen heller. Jobb, jobb & åter jobb. Fan vad den karln jobbar. Typ dygnet runt. Jävligt tråkigt för mig =(  Men som tur är så jobbar han inte i så många månader till. Eftersom han jobbar säsong. Sen är han ju ledig heeeela långa vintern. Så om vi inte kan träffas då så är han ju inget att hänga i granen. Det roliga/konstiga är att när man väl träffas så ser man ju att han är intresserad. Men då tycker ju jag att det är konstigt att han inte tar sig lite tid till att träffa mig. Behöver ju bara komma förbi säga hej, ta en kopp kaffe, stanna en kvart.... Men han kanske bara är feg? Vad vet jag... Vi får väl se. Only time can tell....

In dreams

Hade en så skum dröm förut idag. Den involverade mitt ex. E-fock. Vi var bara ihop i 3 månader för ca 2 år sedan. Jag blev så jävla kär i honom och han dumpade mig. Fick aldrig nån anledning till varför. Vilket ledde till att jag hade väldigt svårt att släppa det  hela. Och eftersom vi träffades flera gånger  och sov ihop efteråt så  var det ännu svårare. Och för ett år sen fick han nåt ryck och hälsade inte ens längre. Jaja, nu så hälsar vi iaf. Men vi är ju inte precis bästa kompisar.
Hur som. Jag drömde iaf om honom. Jag & min kompis träffade av någon anlednig E-fock. Vi gick upp för en trappa. Först han, sen kompisen och sist jag. Kompisen och han gick och fjantade sig. Jag har min hand på ledstången. Han vänder sig om mitt upp i fjantandet och han sätter sin hand så att den kommer på min hand på ledstången. Och då kom alla känslor tillbaka. Våra blickar möttes och det syntes så väl i hans ögon att han kände samma sak. Helt jätte skumt var det. Kommer inte ihåg riktigt hur det fortlöpte sen. Men just det här att när vi gick uppför trappan så kände jag inget mer än vänskap men så fort hans hand kom i kontakt med min så var det som att tiden stått still, och alla känslor var tillbaka.

Tackar för en trevlig kväll

Kom precis hem från 25-års kalajset. Det bjöds på tårta, pastasallad, kladdkaka, skratt, dans, vinylskivor & trevligt sällskap. En lyckad kväll helt enkelt.
Nu blir det till att sova lite. Vill drömma om Mr.L. Eller ja, helst vill jag ju inte drömma utan ha honom här... Men, nej, det går ej. För se han är nere i Malmö på festival. Hoppas iaf att jag får träffa honom snart. Få sitta i soffan ihop, dricka lite te, kolla på film, tjöta skit och njuta av varandras sällskap. Bara vara helt enkelt. Det saknar jag med singellivet. Det där med att mysa med någon man tycker om. Men förhoppningsvis kanske man inte är singel jättelänge till =P Sånt vet man ju iofs aldrig. Fast hittills så tycker jag det verkar ganska lovande. Skulle lätt kunna bli kär i honom. Vill bara inte riktigt tillåta mig att släppa på känslorna innan jag vet lite bättre vart vi står.
Nä, nu ska jag sussa. Natti natti!

25-års kalajs

I dag fyller Stockholmar'n 25 år. Hipp hipp hurra! Så ikväll blir det kalajsande. Fast jag har bestämt att jag ska vara nykter ikväll. Känner inte alls för att dricka sprit . Men det ska bli trevligt att träffa folket iaf.
Igår var ju Velden här. Jag, hon och Jennö var ute på Harry's och käkade god mat och drack några drinkar. Mycket trevligt var det. Tack tjejer för en toppenkväll!

In i dimman

I dag kommer Laro till stan. Wiieee!! Blir till att hitta på nåt. Typ mat & utgång. Hur som haver så ska jag dricka alkohol =D Har inte druckit på länge nu. Så det ska bli gött. Får se om Jennö hänger på också. Hoppas det.
Så nu ska frukosten ner, sen bli det sängen och försöka att komma upp sen igen strax efter 12.
Återstår att se sen hur "blöt" helgen blir. In i dimman!

Imorgon smäller det

Var ju inne hos tatueraren idag. Och kan ni tänka er. Grannkäringen hittade ett motiv hon ville ha. Eftersom den inte är så jättestor och går fort att göra så fick hon tid redan imorgon. Haha! Snacka om att hon blev förvånad att hon fick tid så fort. Så jag tänkte följa med som moraliskt stöd imorgon. Är ju nyfiken som fan på hur det kommer att bli =D  Även jag pratade med tatueraren om att fortsätta på min. Så han skulle skissa lite på en fortsättning så får vi se vad det blir.
Har ju knappt hunnit använda min nya kamera än. Grrr... har inte riktigt vart nåt bra väder och när det vart väder har jag inte vart hemma. Detta får det bli ändring på!
Här är ett av de få kort jag hunnit ta.

Lite tidsfördriv

Surfade runt lite förut. Hittade detta på en blogg...

tio saker

1. Hemstad - en hôla på västgötaslätta'

2. Hårfärg - just nu svart & blont, egentligen e jag mörkblond, tror ja...

3. Längd - 162

4. Frisyr - kort & snyggt/ tufft/annorlunda

6. Skostorlek - 37-38

7. Humör - just nu, tråkhumör

8. Orientering - ?

9. Civilstatus - singel, men har ju Mr. L på g

10. Vänster eller högerhänt - höger


tio saker om ditt liv

1. Har du nånsin varit kär? - ja

2. Tror du på kärlek? - klart jag gör

3. Varför tog ditt senaste förhållande slut? - han var rädd för att binda sig

4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - så in i helvete

5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - så in i helvete

6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - nä

7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om det för honom/henne? - nej, de som jag älskar vet om det!

8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - nej

9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - ja, fast vet man om det så är han ju inte hemlig...

10. Tror du på kärlek vid första ögonkasstet? - det gör jag


tio saker

1. Kärlek eller pengar? - kärlek

2. Vin eller öl? - vin, vitt vin, öl går bort

3. Dag eller natt? - både och

4. One night stand eller förhållande? - förhållande, har aldrig haft ett one night stand och kommer nog aldrig att ha heller

5. Tv eller internet? - hmmm, tv tror jag, men helst båda

6. Pepsi eller cola? -  Same shit different name...Fanta?

7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? - beror på vilket humör jag är på

8. Färgfoto eller svart och vita? - färg, fast vissa foton är mycke snyggare i svart vitt

9. Telefonkontakt eller face to face? - ansikte mot ansikte, självklart

10. Bilddagboken eller myspace? - bilddagboken


tio "har du nånsin"
1. Har du nånsin blivet upptäckt när du smitet ut? - nej, tror aldrig jag har smitit ut

2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - nä, har alldeles för mycket livsvilja och är alldeles för positiv

3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - har väl gjort vissa grejer som inte är så smarta men det är ingen idé att ångra, bara att ta lärdom och inte göra samma misstag igen.

4. Har du hoppat bungy jump? - nä, men hoppat fallskärm och nån gång blir det bungy med

5. Har du nånsin gjort slut? - ja

6. Har du nånsin gjort slut på en hel tårta? - hehe, ja, fast inte på en dag...

7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa? - det har jag nog gjort ibland, men ångrat tanken lika fort..

8. Har du nånsin gått på bio ensam? - nä, går inte ofta på bio över huvud taget

9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - ja, det har jag

10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - ibland så


tio känslor

1. Saknar du någon just nu? - ja, vill va med Mr. L

2. Är du glad? - inte just nu,  men annars är jag glad för det mesta

3. Är du fundersam? - jag är en tänkare

4. Är du uttråkad? - just nu, ja!

5. Är du tysk? - ja, 25%

6. Är du irländare? - nopp

7. Är du italienare? - inte det heller

8. Är du fransk? - häpp

9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - ja

10. Gillar du någon just nu ? - ja, jag gillar alltid mina nära o kära sen är jag ju som sagt förthust i Mr. L

Tråkdag?

Idag har jag inte gjort ett skit. Var trött utav häll vete, så jag gick inte upp förrän strax efter 15. Egentligen har jag massor med saker som skulle behöva göras. Städa här inne, rensa ogräs, klippa gräset...
Orkar bara inte ta tag i det idag. Men så är det ju vissa dagar. Imorgon ska inte bli en tråkdag. Då ska ju jag och tanterna gå till tatueraren och reka =D Det mina vänner ska bli skoj!
Vill som alltid träffa Mr. L. Fick ju iaf träffa honom i torsdags. Men helst skulle jag vilja träffa honom varje dag. Jag är bara "sååååå knullad", som vi brukar säga. Och då menar jag ju givetvis inte bokstavligt talat. För nåt sex har det inte vart med honom, än =P Men det hoppas jag givetvis att det blir ;) Vill träffa honom snart igen, helst igår!!

Tatuering

På onsdag ska jag och "Grannkäringa" (som inte är min granne utan mamma & pappas granne) åka till en tatuerare i stan. Nu på semestern så blev det prat om tatueringar och hon sa att hon ville göra en. Men att hon inte visste om hon vågade. Så jag sa att vi skulle gå dit ihop en dag. Och nu är det bestämt att det blir på onsdag. Mams kanske också skulle med. För även hon är lite sugen på att tatuera sig. Ska bli riktigt kul att se om tanterna ballar ur eller om de går hela vägen. Grannkäringa tror jag nog kommer att göra det. Hon har vart alldeles för uppkäftig för att hon skulle våga dra sig ur. Vi har ett sånt förhållande till varandra. Mycket tykning.Haha! Hon är ju som min extra mamma. Bodde nästan där när jag var liten. Sen har våra familjer alltid semestrat ihop. Dessutom så är hennes gubbe och min far kusiner.
Jag själv är också grymt sugen på att tatuera mig. Men i oktober har jag iaf tid i Vårgårda för att göra min vänskapstatuering med Puffs. Ser fram emot det =D Men när jag åker in till stan på onsdag så är det inte omöjligt att jag betsäller en tid för att bygga ut min befintliga lite till =)
Vänskapstatueringen kommer bli nåt liknande det här.

Hemligheter

Pratade med Velden för en stund sen. Hon berättade en hemlighet. Fattar fan inte hur folk tänker ibland alltså....
Ska jag ta det snabbt och kort så är det såhär: Killen. E-fock (som även är mitt ex) var ihop med Ai. Ett i princip platoniskt förhållande eftersom han inte ville ha sex. Men dom är ändå bra kompisar och han vill ha henne kvar, så hon stannar fast hon kanske egentligen inte vill. Nu har de vart ihop ca 1 år. Hon gjorde slut för några veckor sedan. Men E-fock vill inte att de ska berätta det för någon för att han inte är redo för att berätta det för folk. VA?! Så snäll som Ai är så går hon med på det. Så ikväll skulle dom på fest. Så de ska gå där och låtsas att de fortfarande är ihop.
Har ni någonsin hört nåt så dumt?
Det är nog med det mest störda jag hört iaf.
Det roliga är ju att ingen vet om det. Förutom Velden och jag då. Eftersom Ai inte kunde hålla detta för sig själv längre. Frågan är ju bara hur lång tid det kommer ta innan detta har kommit ut. Då blir det ju gött pinsamt för dem.

Utslagen

Är helt utslagen nu. Hur trött som helst. Gick upp 12. Strax efter drog jag ner till playan och mötte mina särbos. Det blev sol, bad och grill. Underbart! Kl 17.15 hämtade jag mor o far och körde dem på förfest. Satt med på förfesten och körde dem sen till kräftskivan de skulle på. Var hemma 19.10. Snabbt göra sig iordning och var inne i stan sen kl 20.20. Då blev det ut och käka med särbosen. Maten var god, men servicen var inte lika bra. På vägen tillbaka till Bikerbruttan så mötte vi vd:n för Fabriken. Han är alltid lika trevlig. Lite dragen var han ockxå, och hans fru var ännu mer dragen. Haha! Men det känns skönt att se att de också är människor. Till skillnad från en av våra fd vd's som var så präktig. Man undrar vad han har uppstoppat där bak. Helt sjukt tråkig människa...
Jaja, är iaf jävligt trött efter att ha sovit 4,5 timme och hållt igång hela dagen. Men det känns inte som att det är någon idé att lägga sig heller när man vet att man ska vara chaufför. Fast man vet ju iofs inte hur sent det blir heller. Kan ju bli vid 3-4 tiden... Man vet aldrig med mina föräldrar... =P

Äntligen

Så igår fick jag äntligen träffa Mr.L. Han kom förbi när vi satt i en park och hade lyssnat på en konsert. Så nu fick vi pratat en dryg timme. Kände hur fånigt mitt stora flin var när vi skildes åt. Haha! Så kan det vara.
Hämtade ut min kamera igår med. Så nu när batteriet var fulladdat så var jag ju tvungen att testa att ta några bilder nu när jag kom hem från jobbet. Får nog bli till att fota lite mer i eftremiddag.
Nä, nu ropar sängen. Hoppas på att drömma fina drömmar om en viss fin pôjk ;)

Tålamod = 0

Vill träffa dig, NU! Fan att du aldrig har tid. Undanflykt? Vad vet jag... Du har ju sagt att du vill. Men man börjar ju tvivla. Innan veckan är slut hoppas jag att jag har fått träffa dig iaf. Annars så vette fan alltså....

Present till mig själv

Igår gjorde jag slag i saken och betsällde mig en kamera. Canon PowerShot SX200 IS. Har länge velat ha en bra kamera. Och denna är bra för att den är så liten. Den är som en systemkamera fast i mindre format. Så nu hoppas jag att den kommer i veckan här. Wiiieee!! Tyckte jag var värd en liten sommarpresent =D

Slut på semesterfirandet

Ikväll börjar allvaret igen. Semestern är slut och det är återigen dax att ta på sig arbetskläder och stiga in i fabriken.
På ett sätt känns det ju skönt att få rutin på vardagen igen. Men det hade ju inte skadat om man hade haft lite finare väder på semestern. Men jag får hoppas på att jag får fint väder de två veckorna jag har semster sen i november. För då bär det av till Mexico.
Är väl änna dax att få på sig lite kläder nu med. Var ju tvungen att sova länge idag eftersom jag inte kommer att komma isäng förrän strax innan kl 7 imorgon bitti. Nattjobbare som man är. På ett sätt känns det lite roligt att komma tillbaka till jobbet. Ska tillbaka till "mina" gamla maskiner. Har faktiskt saknat dom lite detta året jag jobbat på annan avdelning. Konstigt? Kanske... Så är det iaf. För- och nacldelen med den avdelningen är ju bara att det är mycket mer att göra, mycket stressigare. Men tiden går ju så jävla mycket fortare då. Gillar när det är fart och händer grejer =D
Om ni undrar så är det sånt här jag gör. "Målar mugg" Tillverkar även själva bägaren men min min huvudsyssla är att ställa om och köra dekormaskiner.

Riva räva rö'....

Då var man hemma igen efter 5 dagar på vår svenska västkust. 5 dagar fyllda med god mat, trevligt sällskap, storm & hällregn. Svensk sommar när den är som bäst... eller INTE! Då syftar jag ju inte på maten o sällskapet, utan på vädret... =P
Efter 5 dagar på camping är det rätt gött att få komma hem, sätta sig ifred på sin egen toalett, lägga en kabel & torka sig med toapapper som INTE river sönder hela röven. Hur kommer det sig att nästan på alla "offentliga" toaletter så har dom sånt där hårt hemskt toapapper? Det borde förbjudas. Man vill ju knappt torka sig ju. Det går väl kanske an i nån dag, men när det har gått några dagar sen så är det inte lika kul. Nä, fram för mjukt toapappaer på alla toaletter!!!
    Har nog aldrig vart så här blek en sommar. Helt sjukt hur få soltimmar det varit. Inte för att jag brukar bli (ursäkta uttrycket) "neger brun", jag blir väl mer mörkare vit.... Men nu känner jag mig nästan genomskinlig. Hittade en bild som är rätt träffande...

RSS 2.0