Bli min

Hade en skum dröm i morse.
Jag & min kompis som var hos mig låg och sov i min säng. (Det roliga är att det var i min mormor & morfars fd sovrum, men i drömmen var det mitt) Plötsligt sitter J på kanten av min säng. (J, som jag dejtade förra våren/sommaren). Han satt och pratade massa rappakalja, som vanligt. Sen säger han nåt om att han har ju ett förhållande."Jo, jag vet" säger jag. Vi pratar lite till. Kompisen vaknar, och jag tror hon går ut ur sovrummet. Rätt vad det är säger J "Bli, min. Jag vill vara med dig nu och hela tiden." Fattade inget, yrvaken som jag var. Och frågade typ "VA!?!". Och han sa något liknande igen och att han inte skämtade. Sen vaknade jag.
Så konstigt och märkligt det kändes i drömmen och även när jag vaknade. Varför drömde jag om honom? Har ju varken pratat med eller sett honom på flera månader.
Eftersom jag är en tänkare så vrider jag och vänder på detta 100 gånger. Tycker jag fortfarande om honom? Är det ett sätt för mitt undermedvetna och säga att jag har kommit över honom? Jag fattar inget.

På tal om fisar

Läste ett blogginlägg om fisar idag =P
I fredags så firade vi Indianen. Hon berättade då att hon precis lärt sig ett nytt ord. Fisring.
VA?! Det trodde jag alla hade hört. Eller?!

Små ord

Alltid roligt att prata med folk som man inte pratat med på ett tag. Fick ett meddelande på facebook igår. Blev att vi chattade lite.
Så bra att han börjat ta tag i sitt liv och ändra sin attityd. Blir glad för hans skull.
Men sen får man väl oxå erkänna att vissa känslor kommer tillbaka när man pratar så. (Ja, vi har dejtat för typ 1,5 år sen.) Saknar vissa delar av honom, andra egenskaper är jag glad att jag slipper. Får nog också erkänna att han är ett av de bästa liggen jag haft. Jisses va bra vi hade det =P

Korsettshoping

Satt och surfade runt lite förut. Hittade denna lilla underbara skapelse. Var ju bara tvungen att köpa.
Visst är den snygg?!?
För att kolla på mer snygga saker så besök korsetten.se

Jävla rövslickare

En utav de mest irriterande saker jag vet är när man kör bil och någon ligger så nära i bak att de slickar kofångaren. Det hände mig idag när jag vart hos Puffs. Var på väg hem. Det var mörkt, halt & dimmigt och en idiot ligger så nära att man kunde tro att han åkte i min bil.
Blev så förbannad att det var sååå nära att jag tvärnitade och skulle skälla ut fanskapet som körde bakom. Men mogen som man är (?) så sket jag i detta och körde vidare.

Tankar

Som vanligt tänker jag för mycket.
Men tanken har slagit mig att jag tror inte jag är kär i Boyen.. FAN!!!
Får väl ta och delge honom det snarast möjligt.

Kan någon som inte är död spöka?

Var med om något helknepigt igår kväll. Låg i soffan och skulle vila lite innan jobbet.
Ligger där och är vid halvt medvetande. Plötsligt hör jag Boyen viska i mitt öra. (Vilket ju är omöjligt eftersom han då satt på bussen upp till Eskilstuna....) Tänkte att  "men WTF! han är ju inte här det funkar ju inte..." Plötsligt låg jag med huvudet i hans knä. Det konstiga är ju att jag visste att han inte var här utan det var "hans spöke" som var här... Fast upplevelsen var inte alls otäck. Jag kände mig trygg hela tiden.
Har aldrig varit med om något liknande förut. Det var läskigt på ett sätt, men ändå inte. Läskigt eftersom jag visste att jag inte sov och visste att han omöjligt kunde vara här. Och tryggt för att det var han och han var lika omhändertagande som alltid.
Skumt värre.... Man börjar ju undra om man fått mer än lovligt hjärnsläpp...

Allt är inte guld som glimmar

Ikväll kommer Boyen på besök. Har inte träffat honom på 1,5 vecka så det ska bli mysigt att få kramas lite =)
Tänkte ta med honom på en auktion ikväll. Långt ut i ingenstans ligger det. Men ibland kan man göra riktiga fynd där. Hoppas på att ikväll är en sån kväll då man hittar det där man bara måste ha men som man inte visste innan att man behövde =P
För snart ett år sen gjorde jag (enligt mig) ett kanon fynd på detta ställe. En kaffeservice med 6 delar av allt dvs, koppar, fat, assietter och även mockakoppar med fat, sockerskål, gräddkanna, två små skålar och 4 kaffe-/tekannor. Om jag inte minns fel betalade jag 150 spänn.
Sen har ju typ alla som jag känner som den sagt att den är as sketa ful. Men jag tycker den är grym =D
Eller vad säger ni?


En Britta mot en ???

Har funderat på att byta bort min trofasta Britta mot en nyare version. Göra sig av med henne innan hon börjar rosta alltför mycket. Och det är ju alltid roligt med en nyare bil. Lutar iaf åt att det blir en likadan bil fast en 10 år nyare.
Kanske skulle försöka övertala farsan o följa me o kolla lite i veckan.
Det är en bil av sådan här modell jag är lite sugn på:


Äntligen en pinupa?!

Ska ju åka på tattoobåten om två månader. Tänkte kolla upp om man kunde få tid hos någon bra tatuerare och göra min efterlägtade pinup-girl. Oldschool-style, såklart!!
Vet dock inte precis hur tjejen ska se ut än. Hoppas på att tatueraren kanske kan måla upp nåt. Jaja, vi får väl se hur det blir. Så länge kan ni få hålla till godo med denna snygga pinupa

Bilden heter "Look out below" och är ett verk av Gil Elvgren

Kärt återseende

Har idag lämnat Boyen på busstationen. Känns nästan konstigt att man ska vara själv här hemma nu efter att ha haft sällskap i 2,5 vecka. Men ska ändå bli skönt att få vara själv. Jag behöver ha min egentid.

Träffade Puffs idag. Har inte träffat henne på flera månader, typ 5... Hon har haft en downperiod och vi har inte hörts alls. Men i julhelgen så ringde hon och förklarade lite och bad om ursäkt. Så idag blev det en fika på stan. Så skönt att få träffa henne igen. Har verkligen saknat henne. Hon är ju som en del av mig. Har varit tomt utan hennes galna upptåg och skumma kommentarer =D

Nytt år, nya tag

Då har man gjort första arbetsnatten 2010 då. Tiden gick rätt fort fast vi inte körde så mycket, men städat har vi (läs jag) gjort. Torkat banor, sopat golv,städat i robotcellen. Så nu är det fin fint på våran avdelning =D

Jul och nyår har vart bra annars. Inget alls att klaga på. Vi har ju tom haft snö här nere över både jul och nyår. Kan ju inte bli bättre. Så himla vackert det är ute nu med all denna snö som lyser upp vintermörkret.

Den 18 december fick jag besök av min kille (han kommer ju inte härifrån), så imorgon är hans vistelse här i Västgötalandet över. Men vi har ju iaf fått dryga 2 veckor tillsammans. Då att jämföra med de max två dagar man får annars över en vanlig helg!
Som vanligt tänker jag ju alldeles för mycket, vilket ju då går ut lite över boyen. Men ärligt tror jag man skulle få leta bra länge för att hitta en som är lika bra som han. Han hjälper mig med att laga mat, städa, diska, tvätta, skotta snö, tömma kattlådan osv
Har nog inte sagt det, men jag har skaffat en misse. Helgen innan jul var jag hos djurens vänner och hämtade mig en katthane på troligen 3 år, kelig som få, röd & vit korkad och totalt jättesöt =D

RSS 2.0