Velden på besök

Idag har jag haft Velden på besök. Har ju inte träffat henne sen SRF (Sweden rock festival). Mycket tevligt har vi haft. Hon kom till mig i stan ungefär 13. Då var vi båda bakis och sletna. Blev en lång promenad & mat. Sen var vi nya människor. På kvällen drog vi ut till mig här ute i bushen och lagade mat och bakade kladdkaka. Mumsigt! Även Broder kom förbi. Så det har vart en heldag med trevligt umgänge och god mat. Vad mer kan man begära?!
Älskar mina underbara vänner!!!

Road trip

Imorgon bär det iväg. Jag & Broder (som inte är min bror utan min vännina) ska åka ner till de småländska skogarna och hälsa på Fröken Svans. Ska bli riktigt kul. Vi har inte vart där sen hon flyttade dit för 1,5 år sedan. Knappt träffat eller pratat med henne heller för den delen. Sen får vi ju se lillen med. Han fyllde ett år nu för ett litet tag sen. Tänka sig att hon är mamma  =)
Så strax efter 8 imorgon bitti bär det av.

Sick & tierd

Fick på lite gammal musik här hemma förut när jag lagade mat. Då kom den här låten. Hade nästan glömt den. Så jävla skön ju. Lyssna och njut!
Själv ska jag åka på förfest nu. Blir ingen utgång för min del sen. Bara en jävla massa folk och dyrt inträde. Och förfesten är ju alltid det bästa  =)

Du kom för sent, jag har en annan...

Killar alltså.... Igår ringde J.S. Ni vet han som jag dejtade i våras och som jag slutade träffa för att han inte ville bli seriös. Iaf, igår ringde han och frågade om vi inte kunde ses och mysa lite. Han märkte väl att jag var lite disträ och så sa jag som det var att jag kanske hade någon på g. Hur som så tyckte han att vi kunde träffas iaf och bara prata. Visst, sa jag. Så jag drog in till stan och hem till honom. Så när vi sitter där i soffan och har börjat kolla på film så säger han. "Du, det är nog dax för mig att krypa till korset nu..." Jaha? sa jag. "Jag gillar ju dig, rätt mycket. Och du vet det där när du sa förut att du ville bli seriös och jag inte ville....Nu vill jag det..." Vad säger man då eller? Svaret jag gav belv iaf  "Det skulle du kanske kommit på tidigare, jag har ju ev träffat en annan nu. Så det går inte....." Sen pratade vi en stund om detta. Jävla pucko att komma på det nu.... Frågade hur det kom sig att han kommit på det först typ2 månader efter det att vi slutat dejta. Svaret blev nåt i stil med "Jag försökte intala mig att jag inte ville, men det går inte att förneka hur länge som helst. Och nu kunde jag inte förneka längre att jag gillar dig så mycket"
Men vi ska iaf fortsätta vara vänner. Sa ju till honom att jag kommit över honom på "det" sättet, men att jag ju fortfarande gillar honom och om han ville och orkade vara vänner så är det ok för mig. Så så är det nu.
 Vore inte fel att få träffa Mr. L nu. Vill ju lära känna honom och se om han är nåt att ha =P

Det tar aldrig slut

Började ju röja i skafferiet idag. Har ju ett sånt där stort skafferi som man går in i. Herregud, vad mycket grejer det är där inne!! Har fått ihop 2,5 soppåsar med skräp, ändå syns det knappt att jag börjat. Helt sjukt! Mormor har ju sparat så mycket (enligt mig) skit. Massvis med äggkartonger och sånt.
Sen kom Bikerbruttan. Vi grillade. Mums! Sen lagom te kaffet kom päronen och sen kom Lol. Så Malin & Lol har vart här hela kvällen. Så det blev inte mycket röjt sen, rättare sagt inget röjt sen =P Men det finns ju fler dagar ;) Fick iaf klippt en del av gräset. Inte dåligt det.

Röja, röja, röja

Idag får det kanske bli till att röja lite i den stora garderoben där uppe och kanske i det stora skafferiet här nere. Kanske att klippa gräset sen med. Det är inte gjort sen i midsomras. Det har ju regnat så mycket och sen har gräsklipparen vart trasig. Men morbror har vart här och bytt drivremmen så jag tror att den är körbar nu igen.
Puh, det är väl bara att ta tag i skafferiet kanske... Fattar ni hur mycket grejer det är där inne? Gamla sparar ju på så mycket. Det finns gamla tårtkartonger, begagnat presentpapper & snören, en 5000 glasburkar, lock & gamla korkar. Så det blir till att slänga en hel del. Ska bara leta upp sopsäckar. Letade som en galning här igår, men hittade inte. Vet ju att jag har 2 rullar... Men kom på att jag tror en ligger i bilen. Ska gå och kolla det nu. Önska mig lycka till!
Såhär känns det lite nu... man vet inte riktigt vart man ska börja...

Saknad

Vill ha besök eller besöka en speciell person nu. Helt sjukt. Saknad. Pratade om att ev ses idag. Känns som det var evigheter sen sist, fast det i själva verket bara är några dagar sedan. Som sagt. Sjukt!

Siloconbröst? Jag?!

Haha, fick höra från Bikerbruttan idag att Eskil trodde att jag hade siliconbröst. WTF!? Då hade hon sagt till honom att det har hon inte. Varpå han säger, men jag trodde det, dom va ju så stora & så fasta. Trodde jag skulle dö när hon sa det. SÅ stora är dom inte. C-kupa, det är ju normalt... men fasta det är dom, dom sitter ju där dom sitter om man säger så. Men att det skulle se ut som sillisar... hahaha. Men det kanske man ska ta som en komplimang?!
   I fredags var jag hemma hos Mr. L. Drack te och kollade på film. Mysigt =D Men inget hångel, inte ens en puss. Bara en kram när jag gick. Och det kändes väldigt bra. Var även ute en sväng på krogen, nykter, igår. Mr.L var där. Dock inte nykter =P Vi pratade en del och fast hans långa hår var stripigt och okammat efter att han badat tunna, så var han såååå charmig. Det roliga är att han är en kille som jag normalt inte skulle titta efter. Han är liksom en sån som smälter in på något sätt, inte syns så väl. Men hans ögon... OMG!! Är nog bland de vackraste jag någonsin sett. Och jag tycker mig märka att han är intresserad. Sättet han beter sig på. Han är så gullig på nåt vis. Som Broder (som inte är min broder utan en av mina närmsta vänninor) sa, han kan va en riktig liten guldklimp. Det visar väl sig så småning om.

Auktion

Imorgon ska jag och mamma åka på auktion. Hoppas bara att det är uppehåll. Eftersom det är ute på en fotbollsplan.
Vet inte när jag var på auktion sist. Älskar verkligen auktioner. Som en fd kompis brukade säga " ja, men du gillar ju sånt där gammelt bôs!" Haha, så sant så. Mamma gillar ju oxå sånt, så det ska bli kul med lite mor & dotter tid. Blir ju inte så ofta.
Drog kanske lite snabba slutsatser härom dagen. Ragget, Mr. L hörde faktiskt av sig idag. Då är det kanske inte helt kört ändå ;P  Hoppas på att vi får tid att träffas. SNART! Fattade tycke för honom, rätt mycket tom...
Önska mig lycka till att jag hittar nåt sköj på auktionen imorgon och önska mig lycka till med ragget med för den delen =P
Ha en trevlig helg!!

Upptäcksfärd

Har ju vart rätt taskigt väder idag. Så jag har gått på upptäcksfärd här på gården. Hittade en skitcool retro fåtölj i orange som jag tog in. Den behövde sig en omgång med dammsugaren och sen har jag tvättat den med ättikslösning för att få bort den lite unkna lukten. Får se om det hjälpt något.
Efter att uthuset var genomgånget kollade jag lite i garderoberna här inne. Finns ju flera såna där små garderober som man kan gå in i. Hittade en sjyst klänning som jag provade. Den satt som en smäck. Mormor hade tydligen precis samma storlek som jag när hon var yngre.
Nu har jag suttit och förbannat mitt mobila bredband som funkar som en potta skit för det mesta. Men idag har det vart katastrof och just nu går det inte attt logga in på msn heller. Grrr... Sen vill jag att Mr. L ska höra av sig med. Det är ju ragget det. Men som jag skrev igår så är jag inte säker på att han gör det. Bara såna där konstiga vibbar. Han sa ju att han skulle höra av sig. Men tyvärr litar jag inte så mycket människors ord längre. Har lärt mig mina läxor, the hard way! Är väl därför jag är extra vresig idag tror jag. Inte alls på humör, sen det tråkiga vädret gör ju inte heller saken bättre. Aja, nu ska jag kolla lite på Simpsons här.
Ha en trevlig kväll allihop!

Dåliga vibbar

Fick lite taskiga vibbar här för ett tag sen. Vet egentligen inte varför. Var ett sms som gjorde det. Men det stod inget dumt eller så. Kändes bara så kort, om man kan säga så. Hoppas givetvis jag har fel. Är ju intresserad. Och jag hoppas ju givetvis att det är ömsesidigt. Men jag överreagerar säkert. Det vore ju inte första gången. Men jag vill ju bara inte bli besviken. Har blivit det alltför många gånger. Tycker jag förtjänar någon bra nu. Men det är klart vill han inte så är han ju inget att ha heller...
Jaja, det visar väl sig. Men jag är ju så otålig, vill ju veta NU!!! =(

Träffade mitt ragg

Hade förfest här igår. Vi skulle vara 4 stycken från början, men det slutade med att vi var typ 15 st. Riktigt trevligt var det. Hade skit sköj. Sen drog vi fram på krogen. Där fick jag träffa mitt "ragg" för första gången. Har ju berättat att mitt ex för ca 5 månader sen raggade åt mig utan min vetskap. Mötte iaf den här killen ute för ca 2 veckor sen och sen dess har vi pratat på msn och nu i veckan bytte vi nummer.  Träffade honom ute igår. Så vi satt och pratade i princip hela tiden jag var på krogen. Sen gick vi och käkade nattamat, han bjöd. Och sen följde han faktiskt med hem till mig. Men inget sex, inget tafsande. Vi bara höll om varandra och pussades någon gång. Sen gick han tidigt, för han skulle jobba. Men jag tror nästan jag är såld. Så mysig kille. Trevlig och väldigt fin. Så jag hoppas att vi kommer träffas snart igen. Det kändes väldigt bra iaf. Kändes som han kände det samma.Ska jag vara ärlig så får jag fjärilar i magen bara jag tänker på honom nu. Helt sjukt. Visst brukar jag väl fastna lite så för folk. Men inte så här. Det är iaf inte ofta. Gaahhhh!!! Jag vill träffa honom nu. Ligga och mysa. Var så jädra mysigt i natt så det är inte sant. Och jag tycker det är så underbart att han inte försökte nåt. Vilket då för mig tyder på att han inte vill förstöra nåt. För så tänker iaf jag. Nä, nu ska jag inte bli långrandig. Ska istället ta och packa ihop mig och åka ut till huset. Har ju sovit i min lägenhet iinatt eftersom jag var ute igår. Gött att slippa ta taxi hem =D

X:ens dag?

Om det skulle finnas en sån dag så var den igår.
Sov från fredag till lördag hos J.S (som jag dejtade för någon månad sen), på lördag eftermiddag var jag med mina särbos på Spiken. Då mötte jag ju Pil-ip, som jag dejtade för drygt ett år sen. På lördag kväll var vi särbos hemma hos Redhead och kollade på repmånad. Efter det satt vi ute på balkongen. Vem ser jag inte då gå förbi om inte E-fock ( som jag var ihop med för ca 2 år sen), honom har jag inte sett alls sen i höstas/vintras nån gång. 3 ex från tre olika städer på 1 dag... Det är fan inte illa pinkat det!

I'm weak in the knees for you...

Var ute på Spiken med mina särbos förut. Vi står och köper mat, jag tittar ut genom rutan och vad ser jag då? Jo, Pil-ip! Gahhh!! Han gör mig alldeles svag. Dejtade honom förra våren. Och han har något... Nåt som inte går att sätta fingret på. Kankse kan man säga att han har DET... Har inte sett honom sen i höstas. Men han var precis lika fin som alltid. Det lilla biker-svinet... ojojoj... Fin är han. Synd bara att han inte var intresserad av nåt förhållande då. Sen tror jag kanske inte att han skulle va världens bästa pojkvän heller. Men ögongodis, det är han =D
Han kommer nog alltid att vara min svaghet.

Jobbflirt

Har en liten cute kille på jobbet. Ända sen vi började jobba ihop så har vi flirtat. Alltid trevligt med en liten flirt. Men grejen är att nu vet jag inte riktigt vart jag har honom. I början var ju allt bara på skämt. Men nu vet jag inte längre. Grejer han säger och hur han beter sig säger mig ibland att han skulle vilja mer. Men jag hoppas att jag inbillar mig. Han är ju bara 21. Visst det är inte jättemånga år mellan oss, men nä... Vill inte förstöra vårat samarbete och vänskap. Dessutom så är han inte typen som har tjej. Lite för omogen. Fast det är klart. Ett litet hångel är la aldrig fel =P  Hahaha. Nä, ska försöka att undvika det om det skulle bli så.
Har ju börjat msn:a lite med han som mitt ex raggade upp åt mig. Han verkar riktigt trevlig. Får väl se om det blir en kaffe någon dag. Vore kul. Han är kan kille som jag skulle kunna bli kär i. Han har ju iaf långt hår ;P  Det mina vänner är något som jag är vääääldigt svag för. En kille med fina ögon och långt hår... Gahhh! Då smälter jag fullständigt. Är så otroligt jävla sexigt! Fråga mig inte varför, det bara är så.
Vet att jag haft med den här bilden förut. Men han är bara såååå het!!!

Killen är sångare i det finska hårdrocksbandet Amorphis, som för övrigt är ett riktigt grymt band. Ett av mina favoriter faktiskt.

Ensamhet eller tvåsamhet?

Tycker ofta att det är jävligt gött att vara singel. Men samtidigt saknar man ibland mågon att dela tillvaron med.
Jag tänker ju ofta alldeles för mycket. Och tanken slår ju mig ibland; tänk om jag skulle bli ihop med K-C igen. (Nu kommer dte ju aldrig bli så eftersom han har ny sambo & unge) Vet ju att han är världens bästa kille. Tror nog aldrig jag kommer hitta nån som är lika bra som han. Men samtidigt fanns det ju en anledning till att vi gjorde slut. Mina k'nslor var  inte tillräckliga. Eller jo, jag älskade honom,( och kommer alltid att göra!) men jag älskade honom inte på rätt sätt det sista. Var mer syskonkärlek, eller en jävligt bra vän. Vilket han fortfarande är. Även om vi nu inte pratar så ofta. Men han är utan tvekan den person som jag litar mest på i hela världen och det kommer han nog alltid att vara också. Och jag önskar honom all lycka med Flickan & Knodden.
Det roliga är ju att K-C vill att jag oxå ska vara lycklig med någon. Så i februari så raggade han åt mig, utan min vetskap =D Hahaha! Slutade iaf med att denna killen la till mig på msn. Men ingen av oss har velat vara alltför på/efterhängsen. Men sen såg jag honom ute på krogen i fredags. Så då gick jag fram och sa hej och presenterade mig. Och han tyckte då att vi skulle ta en kaffe nån dag. Så det hoppas jag att det blir. Även om det kankse inte leder till nåt dejtande så är det aldrig fel att träffa nytt folk.

RSS 2.0