Kass humor?

Jag har riktigt låg humor. Här bjuder jag på lite av den =D
Jag och Puffs kan sitta och kolla på dessa galningar en hel kväll... Men jag tror att vi två är ett av de fåtal tjejer som gillar detta =D Men vi har iaf skoj!! Och man tänker på hur kul dom måste ha haft när dom spelade in detta. Haha...

Va fan hände igår?

Sov tydligen väldigt gott. Jag jobbar ju natt. Så jag la mig strax efter 7, som vanligt. Hade ställt klockan på 14.15. Har ett svagt minne av att jag stängde av larmet och skulle dra mig en liten stund. Men det blev uppenbarligen en jääävligt låååång stund. Vaknade och kollae på klockan. Hon var nästan 20!!!! Gahhh... Att ja kunde stensova så länge?! Men, det kunde jag ju...tydligen!!!
Helgen var bra annars. Fredagen var jag hemma hos Bikerbruttan och kollade på film och tjöta skit. Lördagen fick jag besök av Mr. Kass en snabbsväng, sen drog vi ut i buschen på en hemmafest. Men jag var nykter. Körde ju broder Bengtsson till Karlstad igår.
Känns riktigt bra med Mr.Kass faktiskt. Jag hoppas att det kan leda till något bra. Vill inte ha några direkta förhoppningar. Men när jag tänker på honom så kommer fjärilarna i magen fram. Så skönt det känns!
Här får ni lyssna på en tjej med riktigt grym röst! Serena Ryder - Just another day

Mina braiga vänner


Idag har jag haft fika-träff med "Broder Bengtsson". Trevligt, som alltid. Och på Söndag ska jag köra upp henne till Karlstad igen. Blir trevligt med en tjej-roadtrip. Puffen ska oxå med. Så det blir nog livat =D
Imorgon ska jag nog träffa Mr. Kass. Ser jag fram emot. Jag börjar gilla honom alltså. Trevlig, lättsam och rolig. Vad mer kan man begära liksom? Inget! Eller ja, att det finns gnista då... Men det finns det! Hihi.
Får nog bli sängen nu. Vill komma upp i tid imorgon. Det är ju det som är nackdelen med att vara nattjobbare. Går jag och lägger mig senare än 2-3 så somnar jag ändå inte innan 7-8 på morgonen.... Inte så sköj precis! Därför får man försöka komma isäng helst innan 1. Då kan jag i princip vara säker på att jag kommer att somna.
Jag och Puffen har ett tag tänkt på att göra en kompis tatuering. Och vi har kommit fram till att ett kasettband skulle representera oss väldigt bra. Vi spelade alltid in oss själva när vi var små nämligen... Haha... Satt en dag och ville ha lite inspiration till detta. Och hittade den här bilden. Det är nästan precis som vi hade tänkt oss =D  Men den kommer givetvis inte att bli precis likadan som den här! Men nåt i den stilen iaf med bandet utdraget...
Egentligen så skulle vi vilja göra "de tre musketörerna". Men då måste vi få med Broder Bengtsson. Och hon är INTE för tatueringar.... Men det skulle ju bli helt fel om jag och Puffen gjorde varsin musketör... Jag menar "de två musketörerna".... Nä, det funkar ju inte!!! =P

Lyckat!

Hade ju försenad 25-års fest i Lördags. Det bev kanon! Hade himla roligt. God mat och underbart folk. Vad mer kan man begära. Tyvärr var ju Puffen sjuk, så hon och B kom inte. Och Mr Kass kom inte heller. Förståeligt med tanke på att han inte känner någon mer än Puffen & B... Men jag hoppas få träffa Mr. Kass i veckan i stället =D Träffade ju honom en sväng i Fredags. Höll på att dö av skratt flera gånger. Han är ju så jävla "domm". Men man har ju aldrig tråkigt, det kan jag lova.
Tyvärr åkte han ju hem redan kl 21. Men det var väl bra det med. Jag hade ju en del att fixa på Lördagen sen. Men det var allt bra svårt att släppa taget om honom när han skulle åka hem. Men jag får säga att det känns väldigt bra att vi tar det s långsamt. Man hinner känna efter ordentligt. Fast jag får allt erkänna att hjärtat slår extra fort när jag träffar honom. Hihi, det känns så skönt och pirrigt =D

Världens bästa mams

Idag blir det lite till att fixa lite. Ska ju ha kalas/fest på lördag. Som tur är har jag en snäll mams. Hon ska laga all mat. Min mams är allt en riktigt bra mams hon. Och god mat lagar hon också. Det blir rökt rådjur, tjälknöl på älg och potatisgratäng samt en massa frukter, sallad & bröd. Mumsigt!!
Idag ska jag även ha "dejt". Hihi! Ska bli trevligt. Men det blir lugnt. Båda har vi ju jobbat hela veckan. Så jag kan tänka mig att det blir film, mat, lite vin/öl och mys. Är lite mys-sugen idag känner jag. Det är det man saknar när man är singel. Men förhoppningsvis så visar det sig att jag och Mr.Kass kommer fortsätta att trivas i varnadras sällskap.

Tänkt

Gör jag ju alldeles för mycket. Så även i natt på jobbet. Eller egentligen så var det bra tankar för en gång skull =P Tog bort alla gamla mess på telefonen. De få gulliga mess som Hellbiker skrev i somras/höstas hade jag inte tagit bort. Men nu åkte allt bort. Känns skönt att ha "rensat" lite.  Jag trodde ju att jag kommit över honom. Men i natt  insåg jag att jag nog inte gjort det. Förrän nu. För nu har jag bestämt att han ska vara ett minne. En stolpe på en väg som jag passerat. Nu vill jag ägna min tid till att lära känna Mr. Kass istället. Har tänkt en del på honom det sista. Och det känns riktigt bra. Vi har ju bara vart på 1 dejt. Men vi är ju i samma umgängeskrets, så lite känner jag ju honom. Men inte på djupet. Vi ska väl träffas i veckan. Tänkte prata med honom senare idag. Längtar efter att få träffa honom. Det känns sådär spännande. Hihi.
Har muskelryckningar under mitt ena öga. Det har hållt på sen i förra veckan. Och då menar jag inte från och till utan det håller på konstant, flera stycken i sekunden. Ibland rycker det så pass att det märks i synfältet. Inte alls kul =(  Läste lite på nätet härom dagen att det kan bero på stress. Men jag stressar ju inte alls.... Konstigt. Kanske är någon sorts inre stress som jag inte ens vet om själv? E

Indianen 25 år!

Idag fyller indianen 25 år! Detta firades igår hos "Den långhår'te som inte e så långhårig längre" & Majan. Riktigt trevligt var det. har ju inte träffat någon utav dem på länge eftersom alla har varit hemma hos sina familjer över julledigheten. Tiden gick så fort bara. Rätt vad det var så var klockan 2.30! Så då beställde jag och Puffen taxi hem.
Tidigare på dagen tog jag och Puffen en roadtrip till Torp och skulle shoppa. Men vi hittade inget roligt. Jag ville haft lite nya kläder. Men fick nöja mig med ett par pumps. Detsamma gällde Puffen.
Har dock inte blivit någon tid över till att umgås med Mr. Kass =(  Men får kolla upp hur han jobbar i veckan så kanske man kan träffas lite då.

Konstigt

Ibland (läs ofta!) fattar jag inte hur min hjärna funkar. Mitt känsloliv är alltid så fucked up. Är väl för att jag tänker alldeles för mycket.
Fick en sån där konstig klump imagen för en liten stund sen. Var inne på en community och fick för mig (fråga inte varför) att kolla på Hellbikers sida. Har inte vart inne på hans sida på hur länge som helst. Jag dejtade iaf honom i somras. Men det funkade inte. Han var negativiteten själv och jag är ju obotlig optimist. Dessutom jobbade han jämt. Hade nästan aldrig tid för mig. Men jag älskar ju människor. Det är mitt stora problem. Vill försöka hjälpa. Och han hade ju många fina sidor med. Jaja, var iaf inne på hans sida. Och det stod att han dejtade en tjej nu. Och jag fick en klump i magen av det. Varför då? Jag menar jag vill ju inte ha honom... Skumt det där. Stod ju iaf vem den där tjejen var, så jag gick in på hennes sida med. Då förstod jag att det var ett distansförhållande. Och det tror jag passar honom perfekt. Han har ju ändå aldrig tid att ses. och om han åker dit så kan han ju inte gå ut i garaget och jobba utan blir "tvungen" att umgås.
Men det stör mig att jag ens reagerade på att han dejtar. För jag vill ju att han ska va lycklig. Vilket är något han inte vart i hela sitt liv skulle, skulle jag tro.
Nä, får tränga undan den där dumma klumpen eller rättare sagt ersätta den med att tänka på Mr. Kass istället. Min dejt  =D Hoppas att jag kan få träffa honom i helgen. *Längtar* =)

5 min senare
Hihi, den där dumma klumpen försvann fort kan jag lova. Nu är det mer fjärilar =P

En riktigt bra dag

Känns riktigt bra nu. Var ju på "dejt" idag. Blev en fika på stan och sen hem till mig och prata & slappa. Blev faktiskt förvånad över hans uppriktigthet. Han tog upp disskusionen vad som händer mellan oss. Och vi sa båda vad vi kände och diskuterade lite. Kändes som att vi kom varandra väldigt nära. Så det är kanon. Sen får vi väl se om det leder till något. Vi är båda överens om att vi inte vill stressa in i något. Man vill ju inte förstöra något som kan bli bra. Han säger själv att han är ganska präglad av tidigare erfarenheter, som inte är så positiva. Men hur som helst så är vi båda överens om att vi trivs väldigt bra i varandras sällskap. Så det har helt enkelt vart en riktigt bra dag!

Tillbaka till verkligheten

Då var det slut på "jullovet". I natt är det daxatt börja jobba igen. Känns skumt när man har vart ledig sen innan jul.
Man kanske skulle ta och vila lite nu så man orkar vara uppe hela natten sen...?
 Imorgon ska jag på "dejt". Hehe. Vi får väl se om han hör av sig. Hoppas på detta iaf. Telefoner är ju inte riktigt hans grej om man säger så... Det är inte alltid han har den med sig och ibland är den urladdad.... Jaja. Men imorgon är första gången vi ska träffas bara jag och han. Vi har ju träffats många gånger förut eftersom vi är i samma "gäng". Men då har det ju i princip alltid varit alkohol inblandat. Är spänd på hur det ska gå. Men va har ju alltid roligt ihop jag och han. Vi är lika "störda" båda två =D
Fortsättning följer....

Tänker

Det är något jag gör alldeles för mycket. Har så svårt att stänga av. Vänder och vrider på allt 511 gånger. Men det är mitt sätt att bearbeta. Jag skulle aldrig klara att bara skjuta åt sidan. Det tror jag kommer tillbaka på en senare.
Nu har jag tänkt en del på en gammal jobbarkompis till mig. Vi var bästa kompisar. Hade så kul ihop. Både på jobbet och privat. Men nåt hände. För snart ett år sedan slutade han plötsligt att hälsa på mig. Jag har försökt att fråga vad det är för problem. Men det enda han har sagt är " Jag vill inte ja nåt me dig o göra o du borde fatta varför..."  Men grejen är att det inte hänt nåt. Vi har inte kommit ihop oss. Så jag fattar inget. Och i lördags mötte jag honom på krogen. Och han var lika undvikande. Och det stör mig. Kanske inte just att han inte är in vän längre. Jo, visst det är aldrig roligt att mista en vän. Men det som verkligen stör mig är att om han ska va vresig och undvikande mot mig, då vill ja fan i mig veta anledningen!!!
 Sen har jag tänkt en del på en viss Herr Kass. Det är en grabb som jag är lite intresserad av. Men det där med telefoner är inte riktigt hans grej. Han sa nämligen att han skulle höra av sig i lördags. Men icke. Jag testade att ringa. Men telefonen var inte ens på! Sen när jag kom hem från festen i lördagsnatt/söndags morgon, så skickade jag ett lite halvtyket mess. Men jag skrev även att om han ville träffas så skulle han höra av sig och att jag gärna ville träffa honom. Och han ringde faktiskt förut =D  Vi sa att vi skulle ses på onsdag. Men jag vill inte "get my hopes up high" om man säger så. Får se om han hör av sig. Vilket jag hoppas!
Nä, nu får det bli en dusch. Sen lite tv och diska lite här. Imorgon kommer Bikerbruttan & Shorty hit och ska käka lunch.
 

That's me

Så har man startat en ny blogg då. Hade tänkt vara helt anonym här. Har en hemsida redan. Men jag känner att jag inte kan skriva riktigt vad jag vill där. Folk snokar. Tyvärr! Visst man kan lösenords-skydda osv. Men jag känner inte att jag vill göra det jämt. Därför blev det en blogg till istället.
Har aldrig hållt till på blogg.se förut. Så vi får väl se om jag lär mig hur det funkar här snart!
Denna bloggen kommer då handla om mina känslor och tankar. Så om du stör dig, besvära dig inte med att komma tillbaka eller lämna en massa dumma kommentarer.

RSS 2.0