Tvättar

Så kul har jag nu. Tråkigt. Men ack så nödvändigt. Var ett bra tag sen jag tvättade nu. Har typ helt slut på rena underkläder... Aja, nu är jag ju lite redig iaf =D
Mitt Visa-kort hade inte kommit idag =( Skit ock!! Detta innebär att jag får flytta över pengar till någon konto så att den får ta ut mina pengar. Ska ju till Ullared imorgon ju. Jävla trökit att behöva gå med en massa kontanter på sig. Men vad fan gör man? Hoppas iaf att jag får kortet imorgon, så jag har över helgen.
Funderar på att ta en sväng ut till Mommos hus med. Vet inte om jag sagt det. men jag ska ju flytta dit ut i sommar. Wiiee! Ett helt hus för mig själv. Trädgård. Ska bli underbart. Visst är det praktiskt att bo i stan men ack så tråkigt. Saknar ensamheten och friden ute på landet. Men det är väl så; en gång bonatös alltid bonnatös!
Nä, nu är det dax att gå ner och hänga upp tvätten och ladda en ny maskin. Tänk sen när jag flyttat och man kan hänga tvätten ute. Ahhh... längtar. Fast det är ju inget som hindrar att jag skulle flytta ut idag heller om man säger så. Huset står ju tomt...

Ingen ork

Har inte haft någon ork idag.
Mådde skitskumt på jobbet i natt. Kändes nästan som att jag skulle svimma, det bara snurrade i huvudet. Så jag gick hem ca 1 timme tidigare. Min maskin hade ändå havererat.
Åkte hem och sov hos J.S. Var skönt att krypa intill & kramas lite. Sen fick jag så jävla ont att jag inte kunde sova & inte kunde ligga stil. Mysko! Vet inte om det var i njuren eller nåt. Men nu är det borta iaf. Gött!
Har inet gjort ett skit idag. Gick inte upp förrän strax innan 16. Jag som tänkte att jag skulle fått gjort massor idag... Men, men....
Nu tänkte jag iaf få diskat lite och göra lite käk. Kolla posten med. Hoppas jag fått mitt visa-kort idag. Min magnetremsa hade ju gett sig. Man känner ju sig sådär smått handikappad när man inte kan ta ut pengar. I-landsproblem. Jag vet!
Fick mess av Hellbiker förut. Vi messade fram och tillbaka några gånger. Var kul att höra från honom. Tråkigt bara att han inte mår bra. Sa iaf till honom att han vet vart jag finns fall han vill prata. Så vi får väl se om han dyker upp på en kôpp här någon dag. Vore faktiskt trevligt att få tjöta lite skit med honom. Även om han ofta är väldigt negativ så har vi ändå skoj. En alldeles speciell jargong. 

Lite kvinnoförnedrande kanske, men ack så skoj! =D

Lite bättre

Idag är jag inte alls på sånt pisshumör som jag var på igår. Gårdagen hade gärna fått raders ut helt. Ville bara lägga mig och gråta i sängen. Hade ju ingen anledning, men ibland är det bara så.
Och imorse fick jag åka hem till J.S och kramas lite. Mysigt! Kramar får en alltid på bättre humör. Och tur är väl det =D

Fuck

Att så lite kan få min hjärna att bli helt fucked up.
Var inne på en community jag har för några dagar sen. Såg då att Hellbiker vart inne på sidan. Kändes konstigt med tanke på att vi i princip inte hörts sen vi slutade dejta i höstas. Var inne på sidan idag igen. Såg då att han vart inne igen. Och magen knöt sig. Varför? Jag vet inte. Men det är något med honom som får mig sån. Vet att vi aldrig skulle kunna ha ett förhållande. Vi är alldeles för olika. Fast något är det som får mina hjärna att spela mig ett spratt. Hmmm.. det är konstigt det där. Blir lite arg på mig själv att jag låter det påverka mig.

Ny design

Blev trött på designen på designen här. Så jag försökte mig på att designa lite själv. Ja, ni ser ju resultatet. Är ju alltid en början iaf. Inte kanonsnyggt kanske. Men va kan man begära första gången?!
Blev ingen plåtning igår. Han hörde inte av sig. Och inte jag heller för den delen, men jag kände att jag ville inte sitta inne och prata när det var så undernbart väder. Så jag, Puffs, hennes mor & syster satt utanför Birgers i solväggen och käkade glass. Mmmmm, gott!
Idag har det inte hänt mycket. J.S kom hit och sov inatt. Så idag var vi framme på stan och käkade lunch. Och sen har vi legat i soffan och vilat och gjort diverse gymnastiskta övningar... hehe...
Nu ska jag nog gå bort till Puffs en sväng. Annars vet jag inte vad som händer ikväll. J.S kommer väl tillbaka hit sen nör han "nördat" sig färdigt med sina kompisar.
Här kommer lite go musik med. Rockabilly!!!!
 

Lite redig & plåtning

Idag har jag hunnit med att: åka till secondhand, handla, laga mat, städa, diska & baka. Inte så dåligt va?!
Hittade en del bra Lp-skivor på second hand. Bla Aerosmith & Europe och 5 andra. Har ju min Lp- spelare stående i köket så alltid när jag lagar mat & diskar så lyssnar jag. Det är nåt visst med Lp alltså. En annan känsla än att lyssna på tex mp3.
Imorgon ska jag antagligen träffa en fotograf. Prata lite om ev kommande plåtningar. Ska bli spännade. Har aldrig blivit fotad så förut. Men jag vill passa på nu medan man är ung och allt sitter där det ska =P Har snackat lite med an annan fotograf med och det verkar som det kommer bli någon session med honom också. Är lite nervös. Vet ju inte alls hur det funkar att göra sånt. Men det löser väl sig.
Det närmar sig sommar med. Och inledningen av sommaren kommer att präglas av SRF. Det vill säga Sweden rock festival. Biljetten är köpte sen flera månader tillbaka. Ska bli så sköj. Massa trevligt folk och bra musik. Hoppas på lika bra väder som förra året med. Fast det får gärna vara lite svalare. Var nästan olidligt varmt förra året. Men bättre det än regn!!
Satt och kollade lite på youtube och hittade ett klipp med volbeat från förra årets SRF. Volbeat är ett av mina absoluta favoritband. Dom börjar slå igenom riktigt ordentlig nu. När jag började lyssna på dem för ca 2 år sen var det i princip ingen som hört talas om dem, men nu jävlar har det blivit ändring på det.
Nä nu ska jag inte dravla mer. Lyssna själva så får ni höra hur grymt bra de är live!!

Onsdag

Halva veckan gjord. Bara två arbetspass kvar till helg. Yeaajj!
Ikväll har jag vart hos Lina. Hon hade smyckesparty. En kompis till henne gör egna smycken. Så för min del blev det 3 ringar. En som jag köpte direkt och sen beställde jag två.

Här kommer lite musik som får mig att längta efter sommaren. Man blir riktigt glad av detta. Iaf blir jag det =D

Insåg precis

Jag tror att det är så att jag är kär.

Fabriken

Om någon vill känner för att göra en spåa med massa intriger så är det bara att komma til fabriken och film. Mitt jobb är som en stor såpa. Så mycket det händer. Det är helt sjukt. Alla hänger ihop på ett eller annat sätt. Fick härom dan reda på att en tjej nu böjat dejta en kille på jobbet. Det roliga är att hon bara några dagar innan gjorde slut med en annan kille på jobbet som hon vart i hop med i en 9 månader. Och innan det var hon ihop med en kille som är inlejd rörmockare.... Vad säger man?! Hon är ändå mellan 25-30 år liksom.... Och min far berättade för mig idag (han jobbar oxå på fabriken) att en 19 årig tjej som jobbat hos oss slyttat ihop med en 40-årig kvinna med barn. Så hennes pappa (som oxå jobbar på fabriken) är nu helt knäckt och har blivit sjukskriven.
Ni hör ju själva. Så här är det hela tiden. Man har aldrig tråkigt på Fabriken kan jag säga!

Hemligheter

Har ikväll fått reda på att en av mina bästa kompisars pappa har haft cancer helt nyligen... hade tydligen opererat sig för bara några veckor sedan.
Shit va sjukt det känns! Särskilt eftersom man nu fick reda på det av pappan själv och inte av kompisen. Så kompisen i fråga tror ju fortfarande att hennes två bästa vänner inte vet...
Vet inte riktigt hur man ska tackla detta. Känns konstigt att hon inte berättat. Nu pratar vi ju iofs inte varje dag och så. Men ändå, vi är ju ändå bästa vänner.
Vill hon hålla det borta för att inte oroa oss? Det skulle inte förvåna mig alls  om det är så hon tänker. Fast... vet inte hur jag ska förklara.... Känns iaf bra att ha fått reda på det. Men ändå känns det så fel....

Maj-Björn

Ikväll ska jag och Puffs åka ut till Maj-Björn. Är typ släktträff. Ska bli trevligt. Vi är ju inte släkt med henne. Men eftersom vi har vart kompisar i så många år så ser vi ju nästan varandra som släkt. Knytkalas/buffé blir det. Så igår kväll stod jag här hemma och stekte en massa köttfärsbiffar.
Ha en bra påsk!!

Möte

Börjar en timme tidigare idag. Skiftmöte. Tråkigt! Hoppas att det blir bättre än förra gången bara. Då ballade det ur lite.
Men snart är det ju långledigt. Gött!! Fast under dessa dagar ska jag sjunga i kyrkan 3 gånger. 2 gånger på långfredagen och en tidigt på påskdagen. Känns ju sådär. men är man med i kör så är man.

Underbar dag

Jobbade fackligt en stund på dagen idag. Så jag slutade redan kl 12 =D
Då blev det en sväng hem till Puffs. Vi satt på balkongen och njöt av vårsolen, drack te och pratade politik. Snacka om vuxenpoäng!! =P Sen blev det fika. Vi bakade kladdkaka. Till det blev det glass. Mmmm, så gott det var!!
Nu ikväll har jag färgat mitt hår och kokat kräm. Snart är det dags för att kolla på de desperata hemmfruarna och smaka på rabarberkrämen. Mums mums!

Äh, skit och! Det är ju för fasen hockey idag... Inga hemmafruar här inte...

VÅR!!

Våren ligger i luften. Kan det bli bättre?! Helgen har bjudit på underbart väder. Fredagen var jag och Puffs uppe på kullen och promenerade. Nästan att vi hade promenerat färdigt så kom solen fram.. Jaja, man kan inte få allt! Men trevligt var det.
Har inte så mycket att skriva känner jag. Allt känns så bra och lätt för tillfället. Det går mot varmare & ljusare tider, jag har underbara vänner och har träffat J.S. Livet leker helt enkelt!!

RSS 2.0