Dagens skörd

Har vart lite redig idag iaf. Men det finns fortfarande hur mycket som helst att plocka =S

Jag lever

Har vart rätt dött här på bloggen det sista.
Dels har mitt internet krånglat en del  och sen har jag bara inte känt för att skriva helt enkelt.
Har iaf haft en bra helg. Hade besök här över hela helgen =O  En grabb från Eskilstuna. Vi började tjöta på nätet för ett tag sen. Sen tyckte vi att det vore roligt att träffas. Sagt och gjort. Och en mycket lyckad helg blev det. Mycket trevlig grabb visade det sig. Vi tjöta om allt och inget. Väldigt skönt att prata med. Kändes som att vi på nåt sätt känt varandra längre. Helgen blev iaf såpass lyckad att han kommer hit igen redan på torsdag och stannar tills söndag. Och har vi lika trevligt denna gång så kan det kanske bli så att vi blir mer än vänner =)

Sorgligt?

Förra lördagen fick jag och Loll ett ryck. Vi bestämde oss för att gå ut och käka gott och festa lite. Blev mat på en krog. Mmmm... gott var det! Och till det några drinkar och självklart dessert. Sen gick vi till stadshotellet. Och vi var där så tidigt att de knappt öppnat garderoben än. Så här nedan kan nu se våra nummerlappar. Haha, känns som att man är helt desperat och hänger på dörren när det öppnar. HAHAHA

Now that you're gone

Igår satt den äntligen där. YES!!!
Tre långa veckor har det tagit. Men nu är den död. Jag pratar givetvis om mitt lilla "husdjur". Ett husdjur jag inte ville ha. En liten mus som smet ut när jag skulle tömma en fälla. Sen dess har den sprungit runt i köket på övervåningen. Men nu springer den inte längre.

Vad är kärlek?

Blir så ledsen i ögat när jag ser kvinnor som blivit misshandlade av sina pojkvänner/män som påstår att de älskar dem.
Det är fan INTE kärlek!!


Nya gadden på plats

Igår var den stora dagen jag väntat på i ett halvår. Jag var i Vårgårda hos Vilda. Nu sitter "min lilla tjockis" förevigt etsad i mitt skinn. Och jag är grymt nöjd =D
Vill även påpeka att detta fotot inte riktgt gör tatueringen riktig rättvisa. Bilden är tagen ur en lite konstig vinkel vilket gör att nosen på denna bilden ser kortare ut än vad den egentligen är.

Fascination del 2

Jag fortsätter fascineras av hur folk är. Pratade precis med en grabb på msn. Vi hade lite pg nu i somras. Men han jobbade väldigt mycket och sen var han kass på att höra av sig. Så jag sa till honom att om han inte ville träffas så var det bara att säga till. Får då svaret att "Självklart vill jag träffas, e bara lite mycket just nu". Vi har sen hörts lite grann emellanåt, men d e inte hans förtjänst om man säger så. Så nu idag pratade vi lite på msn och han är bara väldigt off. Varför kan han inte bara säga att han inte vill prata? Jag fattar inte grejen. Tror han att jag ska lägga mig och lipa, förfölja honom eller va?!
Eftersom jag är så öppen själv så vill/förväntar jag mig att folk är det tillbaka. Men jag vet ju att det inte funkar så. Men jag tycker ändå att när jag frågat och sagt detta innan så borde det inte vara lika svårt att säga. Istället avslutade han vårat samtal nu med. "Nä, nu ska jag dra in te stan o käka. Vi höres" Yeah, right. Vi hörs när JAG hör av mig ja... FÖLK!!!

Fascination

Surfar runt på bloggar och blir fascinerad av hur olika folk är. Alla dessa personer som bloggar bara för att de vill tjäna pengar. Jag förstår inte rikitgt. Tror dom att de ska tjäna en massa pengar på att skriva "Idag har jag vart i skolan. M var lika dum i huvudet som vanligt. Kom hem. Käkade köttbullar. Gott" Sen skriver de ungefär 10 sådana inlägg/dag. Finns det verkligen någon som orkar/vill läsa detta?

Kan nog tycka att hela vitsen med bloggandet då försvinner. För mig är bloggandet en typ av terapi. En typ av dagbok som vem som helst kan läsa.
Säger härmed inte att min blogg är den mest intressanta, kanske tvärtom. Men som sagt. Jag skriver mer för min egen skull. Sen om  någon tycker detta är intressant eller kommenterar ser jag det som ett plus

Sen har vi alla dessa som blir sura för att de ser att de haft 50 besökare men bara 1 som kommenterat. Varför ska du behöva kommentera på allt du läser?
Kommer nog aldrig sluta att häpnas över hur olika folk är.

26-års kalajs

Helgen som var spenderade jag hos bästa Velden i Gbg. Hon fyllde ju år. Detta firades med kakor, presenter, bål, chips, glada miner, alkohol & trevligt sällskap. En bra tillställning helt enkelt. Som vanligt när jag är med kommer kameran fram och jag tvingar folk till att göra grimaser =P Och Veldens vänner var inte så svårövertalade... =D


Kass

Gick hem tidigare i natt. Mådde skit. Så de senaste 16 timmarna har jag tillbringat i sängen. Och jag är fortfarande trött!! En hals känner jag att jag har iaf... Hoppas att det går över snart. Funderar på att stanna hemma denna natten med. Hatar att vara hemma från jobbet. Men vad ska man göra...
Helgen i gbg var iaf kanon!! =D
Kanske man har åkt på minigrisen...

RSS 2.0