Snart, snart..

SWEDEN ROCK FESTIVAL!!
Bara denna natten att jobba. Sen på tisdag morgon är det samling kl 9 i "hôla som gud glömde" och vi siktar på att bege oss ner mot Sölvesborg kl 10. 35 mil ca. Vet inte när man kan tänkas vara framme men det kommer la bli en del pissepauser o måt matstopp på vägen.
Här är ett av banden som jag ska se. Flogging Molly.
 

Ingen bra rubrik

Hur kommer det sig att man blir så mycket tröttare när man inte gör något?
Är astrött o seg idag. Var iofs uppe tidigt idag. La mig 7 och skulle va hos tandläkaren kl 10. Men sen när jag var hemma starx innan 11 lade jag mig igen. Gick upp kl14. Har ägnat mig åt tvätt sen dess. Snart dax att gå ner och slänga in en maskin till. Har ju bara 1 maskin i våran tvättstuga.
Så ä rä mä'et! Trött är jag iaf. Fast jag inet gort ett skit.. Så hur kommer det sig att man är mycket piggare när man hållt igång hela dan? Borde ju nästan vara tvärtom tycker jag...

Om en vecka..

.. då sitter jag på i ett camp nere i Norje (utanför Sölvesborg) och dricker vin/grogg och har det allmänt gött med en massa andra hårdrockare.
Det är ju SWEDEN ROCK FESTIVAL!
Konstigt att man kan längta efter att få sova i tält och ha en massa fulla folk omkring sig... Haha.. men så är det. Så underbart folk hårdrockare är. Inga bekymmer och alla är trevliga. Bara att gå och sätta sig i någons camp och känna sig som hemma. Är inte sånt bara helt fantastiskt!?
Nä, nu ska jag ladda inför desperate housewives. =D

Tjejfest

Idag ska jag på tjejfest hos min kusin till lika granne. Kära kusin flyttade in till stan för några veckor sen och bor bara ca 75 meter från mig. Ska bi kul att se hur hon fått ordning lägenheten. Kände ju killen som bodde i den innan.
Aja, ska bli kul att träffa lite folk ikväll. Känner ju inte folket som hon umgås med. Enda jag känner är min brors tjej. Men jag älskar ju att träffa nytt folk. Dessutom så brukar inte jag umgås så med min kusin heller. Blir bara på släktkalas annars. Men det kanske blir ändring på det nu när man bor så nära.
Just nu sitter jag med efterbehandling i håret. Har precis haft i färg.  Som vanligt blev det rött/orange.
Innan dess var jag och Puffs ute en sväng. Handlade lite och var och fikade. Var ett bra tag sen jag träffade henne sist. Så det var mysigt att bara träffas vi.
Nä, nu ska jag´gå och skölja mitt hår och se hur färgen blev...

On my own

Pratade ju med J.S igår. Och som jag trodde är han inte redo att ha ett förhållande. Så nu är vårat dejtande över.
Känns lite tråkigt. Men ändå bra att veta att man inte ska lägga energi på det.
Och igår kväll efter att jag jobbat klart kom han hit. Vi myste och hade sex. Han sov över och i morse blev det mer mys och sex. Och det kändes faktiskt bra. Var ju aldrig riktigt kär i honom. Tillät mig inte att bli det eftersom jag misstänkte att det var så att han inte ville binda sig.
Jaja, hur som haver. Gött att vi har pratat och att vi fortfarande kan umgås.
Nu är man ju fri igen och det är bara att ut och ragga =P   Nja, det får nog vänta ett tag... eller några dar iaf... =P
Vid 14-tiden när ja o J.S ätit så åkte ja ut te morsan & farsan. Jag och morsan plockade maskrosblommor. Vi ska göra vin. Ska bli spännande att testa hur det smakar sen.

The talk

Då var det äntligen dax. Ska åka till J.S alladeles strax. Vi ska ha det så kallade snacket.
Som det är nu vet jag inte vart jag har honom och om han överhuvudtaget vill fortsätta träffas. Eller, träffas vill han säkert. Men jag har väl känt på mig att han inte vill ha ett förhållande. Så nu får vi se om jag får det bekräftat eller avfärdat.
Känns skönt att det ska bli av nu. Jag har dragit ut på det alldeles för länge. Sa till honom i lördags att jag ville träffa honom och prata, men han har haft fullt upp. Men idag skickade han faktist mess på förmiddagen och sa att han kunde på eftermiddagen.
Vet inte alls vad jag kan förvänta mig eller ens hur han är att prata allvar med så. Det värsta är ju att jag är sån känslomänniska. Har ju aslätt för att börja lipa i sådana situationer. Fast det kan pendla lika fort till att bli förbannad och stenhård.
Shit, nu när jag pratar om det blir jag änna lite nervös. Får nog stänga ner datorn och ta på mig och ge mig iväg bort...

There you are stripped and naked....

Lyssna och njut! En grymt bra låt med Karlstadbandet Sparzanza. Den har gått på repeat hos mig det sista nu. Och jag har inte tröttnat än... =D

Skumt

På jobbet i natt stod jag och tänkte alldeles för mycket (som alltid!) Mitt ex fick ju barn för några dagar sedan började tänka på det och började helt plötsligt må så jävla illa. Helt sjukt. Varför gjorde jag det? Sen tänkte jag på Mr. F som hörde av sig i fredags & på J.S som jag inte träffat på hela helgen och som jag nu sagt till att jag måste träffa honom för att prata. Nu kan det inte hålla på att velas längre. Jag behöver veta var han står och om han vill ha ett förhållande. För vill han inte det ( och jag är inte säker på att han vill...) så ör det färdig dejtat. Jag vill inte lägga tid på folk som inte förtjänar det. Jag har gjort det misstaget förut och man blir bara sårad och mår dåligt.
Nåväl, nu är det snart dax för sängen.
NATTI NATTI!

My mind is palying tricks on me

Ett litet sms. Det är tydligen allt som behövs för att min hjärna ska gå på högvarv. Helt sjukt vilken inverkan vissa människor har på mig. Kommer vara svårt att sova i natt.
Undrar om dessa människor alltid kommer ha denna inverkan på mig?! Gahhh!!! Men vad gör man? Bara att bita ihop och försöka sluta tänka på det. Vilket för min del är i princip omöjligt eftersom jag överanalyserar allt och är känslomänniska till tusen...
Natti natti!

Samlare?

Hur kommer det sig att de flesta gamla samlar på ALLT? Min mormor är bedrövlig. Hon sparar på de mest (enligt mig) onödiga saker. Hela huset är fullt med brôte.
Jag och mamma var ute i huset igår och skulle börja flytta på lite grejer så att jag får plats när jag ska flytta dit nu. Men slänga något, det vågar ingen jävel. Då skulle säkert mormodern komma på att hon vill ha det sen, hur onödigt det än verkar vara. Lite fick vi iaf gjort. Nu är rummet jag ska bo i uttömt på onödiga grejer. Men inte ens satan vet vad man ska göra med allt. Jaja, det blir säkert bra med  det med... någon gång...

Inhandling

Nu blir det fram på stan och inhandla mega-giga-luftmadrassen vi ska ha på SRF. Jag, Laro & Köttet ska ju sova i samma tält. Så vi har bestämt oss för att köpa en stor luftmadrass som vi kan få plats på allihop. Den är 183 cm bred. Det ni! Vi behöver ju knappast trängas iaf. Fan va gött!
*Drömmer tillbaka*

En garbb vi träffade som hade klätt in sig i ett parasoll

Att man kan längta tillbaka till det här? Men det gör jag! Kortet är taget när vi har packat ihop och ska bege oss till våran bil för hemfärd.

Längtar

Fan, det är farligt att börja prata om SRF. Längar ju som bare den nu!
Jaja, det är bara att stå ut.
På lördag kan det nog bli sköj. Då är det Älvaslaget, en brännbollsturnering som äger rum i Lisch. Brukar vara mycket folk och det brukar även vara tur med vädret. Jag ska vara med i laget som Fabriken (mitt jobb) har anmält.  Jag suger ju på att spela brännboll, men jag är desto bättre på att dricka sprit. För jag behöver väl knappast nämna att det inte är en nykter tillställning? Eller ja, de som går in för det är ju nyktra. Och det kan ju bli en låååång dag. Börjar ju vid 9-tiden på morgonen och finalen brukar vara vid 18-tiden nån gång. Fast vi behöver som sagt inte oroa oss för att behöva vara kvar så länge. För vi är inte såååå bra =P
Nä, nu ska jag kolla färdigt på just shoot me, sen blir det sängen. God natt! (Eller ja, God Morgon till alla er som inte jobbar natt!)

Guitar gangsters & cadillac blood

Det är namnet på det senast albumet från den danska metallgruppen Volbeat. En jävligt bra grupp för övrigt! Har lyssnat på dem i drygt två år. Och har inte ledsnat än. Dom kommer ju även i år till Sweden Rock Festival. Blir fjärde gången jag lyssnar på dem live. Och dom är riktigt grymma live kan jag säga.
Väntar på att dom ska släppa ett nytt album. Det senaste släpptes ju i början av september. Men för er som inte har lyssnat på dem så kan jag varmt rekomendera. Även om man kanske inte är jätteförtjust i hårdrock så kan man gilla dem. Min morsa tycker dom är skitbra. Bara för att det är så melodiöst. Sen har ju Mats en så grym röst!
Jaja, nu ska jag inte tjata mer. Var så goda och lyssna istället

Typiskt

Har beställt ett mobilt bredband. Kan ju inte leva ute i buschen utan internet! Såg först på fakturan att den var felaktig. Så det var bara att ringa och be dem ändra och skicka en ny. Sen åkte jag och hämtade ut paketet med USB-modemet. Men tror ni det funkade. NEJ, det gjorde ju inte det. Så... det var bara att ringa. IGEN! Och jag som HATAR att ringa... Killen kom fram till att det var SIM-kortet det var fel på. (Vilket jag redan listat ut eftersom jag testade att sätta i mitt sim från mobilen i modemet och det då funkade direkt.) Jaja, hoppas bara att det nya han ska skicka ut funkar.
Är så slö och seg nu. Vill göra nåt men orkar inte, är inte på humör tror jag. Vet inte varför. Tänkte iaf åka och handla lite nu. Har ingen mat hemma ju.

Helg

Äntligen är arbetsveckan gjord. Gött! Hoppas på fint väder nu i helgen.

Tänkte flytta lite grejer i helgen. Ev flytta in i huset. Vi får se. Mommo har ju fortfarande kvar myyyycket grejer.
Får kanske bli en sväng och köpa en badenbaden. Det bara måste man ju ha =D Är ju så gött ligga och softa i en sån.
Nä, nu ska jag kolla färdigt på just shoot me, sen blir det sängen.
God natt på er!

Tack men nej

Älskar ju musik. I princip all musik. Från klassiskt till dödsmetall. Här bjuder jag på Eva Eastwood. Svensk sångerska som sjunger en del rockabilly. Låten som kommer här är från början av 2000-talet.. Men om man bara hör den skulle man tro att den är inspelad på 50-60-talet. Grymt sound, älskar verkligen sån här musik!

Besök *3

Igår tog jag ju en tripp till "Höla som gud glömde" och träffade Laro. Så kul att träffa henne igen. Var någon månad sen sist. Så vi pratade en massa skit & fikade. Lite planering inför SRF(Sweden rock festival) blev det också. Bara en månad kvar dit ju!!! Wieee!!!!
På kvällen sen fick jag besök av Hellbiker. Har inte träffat eller pratat med honom sen i höstas. Riktigt skôj att träffa honom igen. Pratade om en massa saker. Och han berättade att han var sjukskriven. Deprimerad. Det var på tiden att han tog tag i det. Han har inte mått bra på många år. Var iofs hans morsa som tvingade iväg honom till läkaren. Men han har ju vart där iaf.
Grejen är ju bara att eftersom man har dejtat honom och det egentligen inte var nåt som var speciellt dåligt mellan oss, så kommer ju lite känslor tillbaka. Anledningen till att vi slutade dejta var att vi bara inte passade ihop. Ville inte samma saker med framtiden. Vet ju att jag antagligen aldrig skulle kunna ha ett bra förhållande med honom. Men det finns ju ändå nåt emellan oss. Jaja, hur som haver så kändes det roligt att få träffa honom igen. Jag är ju en bra lyssnare och just nu behöver han prata av sig en del. Och jag har ju sagt till honom att jag gärna lyssnar. Tror eller vet att han inte öppnar sig för många. Men vi har alltid haft ett bra band och jag tror att ahn litar på mig. Så det känns bra att finnas här när han behöver prata. Så det blir garanterat att vi träffas igen.
Ännu senare på kvällen sen åkte jag till J.S. Han hade ju glömt sin mobilladdare här. Så vi tog en promenad och låg i soffan och myste innan det var dax för mig att dra te jobbet.
I helgen så kommer det nog bli flytt för mig. Skönt att slippa stan. Och det bästa slippa min högljudda granne. Kan ju inte sova på dagarna utan öronproppar. Inte skoj kan jag säga.
Nä, nu ska jag fortsätta kolla på 2 1/2 men.
Här är en bild på huset förresten.


Vresas

Igår kväll blev jag riktigt vresig. Eller egentligen blev jag mest besviken. På J.S.
Han ringde på förmiddagen igår. Sa att han skulle komma till mig på kvällen. Vi skulle laga mat och mysa. Han visste inte riktigt när han skulle komma eftersom han var i Goblinhood då.
Klockan blev kväll och jag började förbereda maten som HAN hade önskat att vi skulle göra. Skickade mess och frågade när han skulle komma. Inget svar. Så jag lagade maten. Åt själv. Kl 21 ringer han. Och jag började jobba om en timme. När han nu ringde hade han inte ens åkt hem än. Fan va vresig jag blev. Vilket han också märkte. Jag var rääätt kort i telefon.
Ville inte prata med honom mer än nödvändigt då. Var ju inte precis på humör...
Jag som hade sett fram emot mys. Vi hann ju bara träffas en snabbis nu i helgen.
Men han bad iaf om ursäkt senare på kvällen. Då förklarade jag varför jag blev så sne och han förstod ju det. Tur för honom!! Han börjar nog fatta att jag har ett sjuhelveteshumör.
Jaja, nu har jag iaf lugnat ner mig. Snart blir det sängen. Ska upp redan vid 12 idag. Ska åka till "Hôlan som gud glömde" (grannstaden) och fika med Laro. Ska bli mysigt. Har inte träffat henne på länge nu. Hoppas på fint väder med så att vi kan sitta ute på filt =D

Mysdag

Idag har jag umgåts med Puffs större delen av dagen. Åkte dit och fikade vid lunchtid. Blev kvar ett bra tag. Satt & tjötade skit och tramsade, som vanligt =P
Det var ju underbart väder. Så vi kom på att vi ville grilla. Sagt och gjort. Åkte och handlade grejer, sen åkte vi ut till huset som jag ska flytta till. Vi använde en halvtaskig engångsgrill. Tog ett bra tag innan det blev ordentlig fyr på den. Men skam den som ger sig! Till slut fick vi grillat vårat kött. Till köttet blev det hemmagjord potatissallad. Mmmmm... Så gott det blev!
Så resten av kvällen blir lugn. Tänkte slappa framför tv:n. Kanske packa lite kläder och sånt. Funderar på om jag ska flytta ut nästa helg. Wiieee!!! Ska bli så underbart att få ett helt hus för sig själv.
Ha en fortsatt trevlig helg!

Kärringresa

Igår var jag på Ge-Kås i Ullared. Samma gäng som alltid som åkte. Dvs mams, mams granne och hennes vuxna dotter. Vi åker dit två ggr per år på kärringresa.
Och trevligt hade vi, som vanligt. Och det var väldigt lite folk igår. Så gött! Vi var färdiga på rekordtid. Fick handlat massor. Och jag tyckte för en gång skull själv att jag fick massor för den summan jag lade ut. Blev en hel del grejer till huset. Så det blev i princip inga onödigheter. Det skulle väl vara de två godispåsarna då =P
Denna dag har jag gått i 1 maj-tåget och sen fick ja me mig Stinis och åkte åk badade. Har ju det som 1 maj tradition. Efter badet åkte vi hem till mina föräldrar. Där bjöds det på grillmat. Mums det! Nu sitter jag och väntar på att Myran ska höra av sig. Det pratades om fest idag. Men de kanske är trötta efter brännbollsspelandet de hade i eftermiddags =P  Jaja, det ger väl sig. Annars blir det en lugn kväll framför tv:n. Är rätt slö idag faktiskt. J.S skulle ev komma senare och sova med mig. Det berodde på om han hann förbereda allt inför Sm-kval. Och då menar jag inte nåt kväl för sport utan för hans "nörderier". Fattar inte att det kan finnas Sm i sånt...men men....

RSS 2.0