Till minne av Ulf Larsson

Kom hem för en liten stund sen. Som vanligt slog jag på tv:n och nyhetsmorgon. Får då höra att Ulf Larsson är död. 53 år gammal, dog han igår. Dödsorsaken okänd.
Livet blir inte alltid som man tänkt sig..

Smile

Att sjunga får en på så bra humör. Jag fattar inte hur det kan vara så. Varje gång jag kommer hem från ett rep med kören så är man glad. Det spelar ingen roll om jag var på urkasst humör innan så går man alltid därifrån med ett leende på läpparna. Underbart!!

Mexico

I slutet av noovember bär det av till Mexico för mig & 15 till. Ska dit med släkten. Så igår samlades vi alla hemma hos Svenne & I-Pling för att äta gott, ha tequila provning &  lite "införsnack". Men det blev inte mycket pratat om resan. Men god mat var det & trevligt sällskap. En kanonkväll!
Blev sen taxi in för att sova i stan eftersom jag ska träffa Puffs idag.
Sen kom Jännö's bror hem till mig. Väldigt trevlig kille. Får se om det blir nåt där kanske. Får bra vibbar av honom. För den där Mr.L är så gott som nerlagd. Han hör aldrig av sig ju... Men jag får ju se det som hans förlust. Även om jag tycker det är synd, för även han ger mig bra vibbar. Well, det blir nog rätsida på det med till slut. Kanske... =)

Att jag inte dog..

Helvtete att mitt hjärat bultade hårt igår kväll...
Ska börja från början. Bor i ett gammalt hus. I gamla hus finns möss. Miss skulle tömma en musfälla i ett skåp på övervåningen. Hon böjer sig ner för att ta upp fällan. Sittandes där på huk hör hon prassel från papperkorgen som hänger på insidan av skåpsdörren. Tittar instinktivt dit. Upp kommer en liten mus och hoppar ner nästan i Miss knä. Miss blir givetvis helt överumplad. Ställer sig, gapar i högan sky och stampar omkring. (Påpekas bör att hon i princip aldrig blir skrämd annars. Och detta var första gången hon skrek som en liten fjortis.)Springer ut ur köket och stänger dörren. Miss hade oxå öppnat ett fönster för att slänga ut den döda musen som satt i fällan. Men fällan är inte tömd och fönstret inte stängt och hon vill inte gå in dit igen. Är det detta som kallas moment 22!?!
Tur att jag inte använder köket där uppe utan har ett här nere.
Idag får det bli till att handla musfällor och eller fixa gift så att jag kan gå in i köket, tömma fällan, stänga fönstret och dessutom släcka lampan.
Bilden har jag inte tagit själv utan hittat på ute på nätet. Men en död mus är en bra mus.

Blä..

Torka! Har inget intressant att skriva över huvudtaget. Är inte på solskenshumör idag heller.
Behöver laga mat, men är inte hungrig. Har inte handlat heller så det finns inget roligt att laga heller... Vaknade dessutom upp med en hals som ville göra sig påmind om att den fanns.


Hjärnstillestånd?

Känns som att jag vill få fram nåt. Men jag har ingen aning om vad. Känns som att min hjärna står still fast på ett annat sätt känns den överhettad... Så typiskt mig. Tänka, överanalysera, tänka lite till... Men just nu känns det inte som att jag tänker så mycket alls. Kanske är därför jag känner mig så konstig?!
Fan va flum jag låter nu =) Men skumt är det. Får nog gå och lägga mig och hoppas på att min hjärna är i "normalt" skick när jag vaknar i eftermiddag.

En tråkig tisdagsmorgon sitter det aldrig fel med lite skön musik. Ni som är stammisar här har ju vid detta laget förstått att jag har vääääldigt blandad smak vad gäller musik. Idag tänkte jag bjuda på Dire Straits - Sultans of swing. Tyvärr så var klippet "spärrat", så för att lyssna får ni klicka på länken HÄR

Det är inte lätt att vara poppis =P

I lördags var det ju 25-års kalas. En mycket trevlig tillställning blev det. Och för första gången på månader var Miss full. Var rätt gött faktiskt. För jag slapp bakfyllan. Var bara seg och trött.
Blev raggad på av födelsedagsbarnets lillebror. Och han är rätt cute. Så det blev lite hångel. Men han var dyngrak i slutet av kvällen. Han fick iaf mitt nummer. För jag var ju ändå helt säker på att han inte skulle höra av sig. Men tji fick jag. För på morgonkvisten kom ett sms. =O  Svarade på kvällen sen. Så det blev lite messande fram och tebax. Han ville att vi skulle ses till helgen. Får väl se hur det går med det. Vet inte riktigt vad jag vill heller. Mitt känsloliv har ju vart rätt fucked up de sista åren.
Är ju fortfarande intresserad av Mr.L, fast honom har jag ju inte träffat på ett tag efter som han säger att han är upptagen... Sen har vi ju J.S, som jag dejtat. Men han ville inte ha nåt seriöst, sen ämdrade han sig. Dock försent... Men han har sovit hos mig tre helger i rad nu... Och sen har vi då denna nye förmåga..
Man ska väl kanske inte klaga... Men, när man inte vet vad man vill eller känner känns det lite stört, minst sagt.
Någon dag kanske jag oxå får rätsida på mitt liv igen.
Skulle man kolla in i min hjärna är det väl så här det skulle se ut; Snurrigt värre!

Pinsamt!!

Jaha, jävla klantarsel man är. Mobilen ringde när jag sov. Någon hade lämnat ett mobilsvar. När jag vaknat till ringde jag upp och kollade vem. Det var min frisör som undrade om det hänt nåt eftersom jag inte var där.
Så, jag hade tydligen klipptid idag. Vilket jag uppenbarligen helt förträngt. Ja, så det var ju bara att ringa och be om ursäkt och säga som det var att jag helt glömt bort det. Pinsamt!! Visst att jag är glömsk, men jag har aldrig förut gömt av en sån grej. Men nån gång ska väl vara den första. Och förhoppningsvis de sista!!

Jag dööör

Kan berätta att gå med trädgårdstrimmer dagen efter att man varit boxing och träningsvärken börjar krypa på, är ingen hit! Tyckte inte jag hade farligt med träningsvärk innan jag började ute i trädgården. Men efter en stund med trimmern så var jag helt slut. Nu kan jag meddela att mina armar är helt döda.
Ska in till stan och färga Finas hår. Eller rättare sagt fylla i hennes slingor. Får väl se hur det går med mina spaghetti armar =S

Snart..

...är det helg!! Bara 7,5 timme kvar att arbeta innan lite ledighet.

På lördag blir det lite kalajsande. Jennö fyller 25 bast. Detta ska ju givetvis firas med fest, presenter & en massa sprit =P
Ska bli spännande att få träffa E-Fock (mitt x), som tydligen skall dit oxå. Tror inte jag träffat honom på 1 år cirkus.. Men för min del är det lugnt och jag hoppas att han oxå har lagt allt detta bakom sig. Man kan väl säga att vårat endast 3 månader långa förhållande inte slutade så bra. Orakr inte gå in på det, för det är en lång historia  som ingen orkar lyssna på =)

Nu tänkte jag skulle få röjt lite mer i trädgården. Efter 2 dagars arbete där ute syns det iaf skillnad. Men det är fortfarande mycket kvar att göra. Så har ni inget för er så är det bara att komma hit och hjälpa till! =)

Make my day

Över halva arbetsveckan är gjord. Gött!! Natten har vart lika lugn som föregående. Mest suttit och tjötat skit.

På mitt jobb har vi en del "orginal" bla en man, Kingen. Hissen går inte alltid ända upp där... I natt var han fin när vi pratade om en annan kille på jobbet. Denna killen är (om han får säga det själv) i princip bäst på allt. Varpå Kingen kommer med kommentaren " Ja, och sen ska han alltid skryta om hur bra han är på allt..." Det roliga i detta är att Kingen är precis sån som alltid säger hur bra han är och tycker oftast att han gör saker bäst. Alla som satt på rast blev helt tysta och skrattade inombords. Det är underbart med folk som inte har någon självinsikt alltså. =D

Strax innan jag slutade idag kände jag hur det vibrerade i fickan. Sms. Tänkte: vem fan är vaken nu?!  Tog upp mobilen och kollade. Det var från Blommen (en kille på jobbet). För ett tag sen hade han med sig en katalog från New Body ( som säljer under- & träningskläder) Jag beställde sockar & två sport bh. I messet stod iaf: "Såg att du skulle ha sport bh =) men medium är väl lite litet för dina lökar? hehehehehe" Började asgarva. Vi har en väldigt sexistisk jargong mellan oss och tykar varandra för allt så fort vi får chansen. Mitt svar till honom blev." Hur vet du att jag inte stoppar min bh!? =P" "Du... Sånt ser jag =)"  Han är ju helt störd. Sen blev det lite messande fram och tillbaka i samma jargong. Det har iaf gjort min dag. Älskar den typen av humor/mobbing. Det är sådan man blir efter att ha en sån släkt jag har & efter att ha jobbat med killar hela livet. Eller som Bikerbruttan brukar säga " Du e fan som en kille, fast me bröst!" Hahaha.. Men jag vet att hon älskar mig ändå =P

Nu blir det att krama kudden. Natti

Världens bästa särbos

Nu i eftermiddag har Bikerbruttan & Loll vart här. De har hjälpt mig i trädgården. Man kan utan överdrift säga att mitt trädgårdsland var helt igenväxt med ogräs. Men mina kära särbos började idag att rensa och jag klippte gräs. Och fan va fint det blev i landet. Allt är inte färdigt än, men jävel vilken skillnad. Jag är så glad att jag har mina älskade vänner =*   Vet inte vad jag skulle göra utan dem. De finns alltid där och ställer upp. Love U!!!
Som ett litet tack lagade jag käk till dem. Hoppas på fint väder imorgon med. Då kanske de skulle komma ut igen och hjälpa till. Wunderbar!
Imorgon kväll blir det ett pass på Friskis. Ki-box. Gött att få ut lite aggresioner. Det är rääätt bra träning att boxas kan jag ju meddela. Man är helt slut efter ett sådant pass.

Seeegt

Trodde nästan aldrig att denna natt skulle ta slut. Har gått oförskämt bra på jobbet. Denna veckan är Kajsa ledig. Så jag har fått ta hennes plats på Inline. Rätt gött att slippa dekoren denna veckan faktiskt. Dekoren är ju alltid fullt upp medans Inline är mer övervakning. Så denna natten har jag tillbringat sittandes med mitt arsle på en stol och tjötat med mina arbetskollegor. Ämen vi hunnit igenom: Kinamat, McDonalds mat, önskningar, seanser och livet efter detta, bugg (dansen, inte tuggummit =P ), hus & trädgård, mörkerrädsla, tandläkare, bygga kojor och en hel del annat.
Ungefär en sån här är det jag suttit framför i natt. En svets av märket Hugo Beck. Och nu menar jag ju förståss inte en sån svets som de flesta tänker på när de hör detta ordet. Utan en maskin som sätter plasten runt bägarstaplar. Närmare bestämt helt vanliga engångsmuggar som finns på tex Ica.
Nä, nu ska Miss gå coh lägga sig. Ska ju upp igen senast kl 13. För kl 14 ska jag vara på jobbet igen. Då är det styerlse möte med våran facklubb. Det har ibland sina nackdelar att vara förtroendevald nattjobbare...
Natti natti på er!

För framtiden

Ikväll drar kören igång igen. Ska bli kul att få sjunga lite igen. Men jag kom oxå på att det är jag & Sessan som är fest/resekommité detta året. Och vi fixade ju inget på våren. Så vi får väl ta tag i att hitta på nåt nu i höst som en upptakt. Bara att vi är ju lika kassa på det båda två. Hehehe.... Men något ska vi väl kunna knåpa ihop. Får väl bli till att boka bord någonstans och gå ut och käka. Ni har inga bra förslag på vad man kan göra?
Bjuder på en av mina absoluta favvolåtar. Stairway to heaven med Led Zeppelin. Jag vet att den är lång, men lyssna på hela låten =)


Om man inte bäddar får man ligga...

Gårdagen var en dag fylld av shopping. Fick köpt en jacka, plånbok, tröja, scarf & fudge till håret. Så det var en lyckad shopping dag. På kvällen blev det thai mat med särbosarna. Var hemma runt midnatt. Var inte trött så det blev till att sitta framför tv:n & datorn. Starx efter 3 blev det sen sängen. Låg och läste och fick ett mess kl 3.30. "Sover du?" från J.S. Och det gjorde jag ju inte svarade jag. Fick då "Ville bara kramas & sova sen. Går det bra?" Ringde upp. Och det slutade med att jag åkte in till stan och hämtade en småfull J.S. Så det blev inte mycket sovit i natt/morse kan jag ju lova =P Men mysigt var det. Trivs bra i hans sällskap. Och de sista gångerna vi träffats har vi pratat en hel del "deep shit". Och insett att han faktiskt har en hel del bra värderingar.
Har ju egentligen sagt till mig själv att jag inte ska träffa J.S. Vill ju se om det blir nåt med Mr.L. Men eftersom Mr.L typ aldrig har tid så har dte blivit som det blivit. Börjar verkligen tro att Mr.L inte är intresserad. Eller så är han verkligen så upptagen. Det är ju lite svårt att veta. Han säger ju att han vill träffas... Får nog ta tag i det och ta reda på om han är intresserad. Kan ju inte gå coh slösa tid

God damn, sicket ögon godis!

Kollade på Idol förut ikväll. Brukar kolla när det är audition. För det som är kul att se är ju folk som frivilligt vill fernedra sig så när de verkligen inte kan ta en ton rätt.
Men i kvällens avsnitt fick jag syn på en utav de vackraste varelser jag någonsin sett. Johan Malmqvist. Killen med gitarr & halvlångt mörkt hår som sjöng Is this love. Herre gud! Får man vara så snygg?!? Så nu blir det för mig att kolla så länge han är med iaf =D Han hade ju inte den bästa sångrösten, men jävlar vilken utstrålning. Han är precis en sån kille som jag dras till. Och det sjuka/skumma är att han är nåt djävulskt lik Mr.F som jag dejtade för ett år sedan. Både till utseende (utom att Mr. F har mycket ljusare & längre hår) och till sättet att föra sig på. Jävul berget alltså.
Lägger in en länk så att ni kan se detta ögongodis =D Klicka HÄR

Hur mycket vet man, egentligen?

När jag satt i bilen och körde hem nu i morse satt jag och tänkte lite. Varje dag möter man samma bilar/människor på ungefär samma ställe. Alla har sina vardagliga rutiner som infaller ungefär samma tid varje dag. Jag möter ett antal bilar varje dag. Vissa kommer man ihåg och lär sig känna igen. Då kan jag inte låta bli att tänka. Vem är den där människan bakom ratten? Vart jobbar hon? Vart bor hon? Hur är hennes familjeförhållanden? Etc... Ibland är det nästan så att man vill hälsa när man möter varandra där på vägen. På ett sätt känns det ju nästan som att man känner varandra. Man ser ju varandra varje dag. Det är konstigt det där.
Då kommer jag osökt att tänka på andra människor i ens närhet. Tex folket man jobbar med. Vissa är ju ganska öppna och dem vet man ju en del om. Sen finns det folk som man träffat varje dag i flera år men ändå inte vet ett skit om. Man säger sig känna henne (jag kallar människan henne), men egentligen vet jag inte mer om henne än om henne som jag möter där i bilen i förbifarten varje dag.
Har ni aldrig tänkt på detta någon gång?

Ny avdelning

Omstruktureringar i företaget jag jobbar på. Så idag fick jag ett samtal från produktionschefen. Får vara kvar på nattskift, men på en ny avdelning. En avdelning som jag inte har mycket till övers för. Dels för att ingen tar något ansvar & maskinparken är sämre. De som är på den avdelningen på natten nu har ju vart där i typ 20 år och deras sätt är enligt mig inte dte bästa. Därför kommer jag att få dra ett tungt lass där sen. Pratade ju med produktionschefen om detta. Och det var därför de valde att flytta just mig dit. För att "få ordning" på dem och skapa nya rutiner. Gahhh!! Snacka om att man har höga förväntningar på en. Detta får ju givetvis inte de berörda reda på. Då skulle det ju bli ett jävla liv. Är ju inte populärt att sätta gamla uvar på plats. Så vi får la se hur det går. Vill absolut inte falla in i deras rutiner. Men samtidigt inte köra över dem... Kommer bli en fin balansgång det där. Får ju tänka på att man ska jobba med dem så man vill ju inte bli osams.
Aja, det blir säkert bra med det med.

Trött, tröttare, tröttast

Fan, jag vill bara sova, sova & sova ännu mer. Tror kanske att jag börjar bli sjuk. Ont i halsen & har börjat nysa. Vill INTE!!
Vill ju vara pigg och kry. Sen gör ju inte vädret att man blir piggare heller. Regn & blåst hela tiden. Fan va tråkigt det är!
En låt om regn i det regniga vädret. Och låten heter "regn, bara regn", inte rara....


När du får oväntat besök

Igår kväll satt jag och blegade på tv. Sunkig som fan. Inte gjort iordning håret, inget smink & arbetskläder på. Då knackar det på dörren. Jaha, det var ju bara att gå och öppna. Snacka om att jag blie förvånad när jag ser vem som står utanför. Mr.L. Trevligt överraskning. Dock inte lika trevligt att jag känd emig sleten värre. Men, men, det är inte nåt som går att göra nåt åt. Lika bra att han får se sanningen =P Hur som helst var dte trevligt att få träffa honom och prata lite skit. Han är väldigt lätt att umgås med. Men jag vet inte riktigt vad han vill. Får inte riktigt något grepp om honom. Men jag får ändå känslan av att han är intresserad. Jag är iaf intresserad av honom. Shit, hans ögon är med et vackraste jag sett...huuu..

RSS 2.0