That's what friends are for

Fick ett mess för någon timme sen. Det var från min bästaste vän Puffs. "Fan va bra du är! Ville bara säga det :-) tack för att du finns babe. Puss Puss"
Vad säger man! Älskar mina vänner!! Skulle göra nästan vad som helst för dem. Så glad att jag har dem i mitt liv.Vet inte hur jag skulle klara mig utan dem. 

Vänner & musik. Det är två saker jag inte skulle vilja leva utan. Så nu tänkte jag bjuda på lite musik från det svenska heavy metal-bandet Sabaton. Texten handlar i princip om att ett liv utan hårdrock inte är något  liv. Och att vi rockers aldrig kommer dö!!

Devil's plaything

Snart ny vecka igen. Tiden går så fort!!
Igår fyllde min Paps och Puffs år. Så på kvällen var jag hemma hos Puffs och firade henne. Skojigt!! Blev ju såklart lite party, party. J.S var ju i Skövde, men kom förbi en sväng när han kom till stan igen. Var första gången han träffade mina vänner. Får väl prata med Puffs i morgon och kolla vad hon tyckte. Det är ju så att vi måste godkänna varandras partners =P. Men jag tror nog att hon godkänner honom.
I veckan sen blir det väl till att fira Paps med. Bror skulle fixa present. Får väl se vad han hittar på för nåt.
Snart dax för att åka till jobbet med. Just nu skulle jag hellre ligga i soffan och slappa. Men så är det jämt innan jag ska börja jobba. Så det är ju inget nytt.
Men i morgon bitti ska åker jag till J.S direkt efter jobbet och kryper ner i sängen bredvid honom. Mysigt! Men vid 11-tiden blir jag väl uppkörd. Då ska han "jobba". Dvs skriva hem-tenta. Så då blir det till att åka em och fortsätta sova.

Här kommer en av mina favvo-låtar. Danzig - Devil's plaything

Efterlängtade sol

Åh, det är vår i luften. Solen skiner. Helt underbart! Synd bara att jag ska tvätta hela dagen idag. Men förhoppningsvis bjuder helgen på mer vårväder. Får passa på att njuta då istället.
Nu är det dax att gå ner till tvättstugan igen...

Diva?

Haha. Tog ett test på facebook häroma dan. Vilken svenk är du? hette testet. Gissa vem jag blev?!  Citat: Carola - Den ultimata Divan i centrum och på topp i alla lägen. 
Hehe. Där ser man =P

Slö & snuvig

Blä! Håller på att bli förkyld. Känner mig slö som få. Sov iofs inte så jättebra i morse. Åkte ju till J.S direkt efter jobbet och kröp ner i sängen och mös med honom. Så göttit. Drog väl hem vid 14.30 tiden vilade/halvsov i soffan några timmar. Men det hjälpte föga. Är fortfarande precis lika slö. Hatar förkylningar. Hoppas att det går över FORT!!

Får nog ta ett snack med J.S snart med. Kolla upp vad han vill med "oss". Om det kommer bli något eller om vi ska lägga ner. Är inte helt säker på att han är ute efter samma sak som jag. Vet inte varför jag tror det. Men jag har bara fått en känsla av det. Det kan ju iofs vara helt fel. Därför behövs det frågas. Så att man vet. Annars kommer jag bara gå och tänka, tänka & tänka lite till. Vrida & vända på saker. Varför ska jag göra det så mycket!? Jaja, bara försöka att inte tänka så förbannat. Och just nu går det lite lättare med tanke på att det känns som att hela hjärnan är full med snor.

Väntar

På haken. På ett bakslag. Kommer det? Kommer  det inte? Vem vet!?
Får helt enkelt fortsätta att vänta.

Helgresumé

Då var det snart slut på helgen då. Om några timmar är det dax att jobba igen. Känns  sådär lockande. Men det är alltid segt att åka till jobbet på söndagkvällen. Fast bara man kommit dit så går det ju bra.
I fredags träffade jag Frugan & Köttet. Köttet satt med några grabbar oc spelade tv-spel så jag och Frugan drog till Puffs & Kick på lite fest. Trevligt! Tog det rätt lugnt. Så ingen bakfylla på lördagen. På lördag em skickade Frugan mess och frågade om jag skulle med dem på bio. Hade ju ändå inget planerat. Så jag hängde på. Filmen var dessutom riktigt bra. Watchmen. Är väl egentligen inte min typ av film. Men jag måste säga att den var grym!
En jobbarkompis hade fest på lördagkvällen så efetr filmen så pkte jag dit och kikade lite. J.S var ju där. As kalas var han. Haha. Ojoj, det var knappt en stjärna rätt där kan jag säga. Vi åkte iaf hem till mig och sov sen. Vaknade. Jag var pigg. J.S var inte lika pigg. Mådde som han förtjänade kan man väl säga =P Så dagen har ägnats åt mys, dusch, mat och mys/ vila i soffan. En riktigt slö och go söndag.
Jag gillar'n alltså. Väntar bara på haken. Ska det gå så här lätt?! Man kan ju hoppas iaf =D Saknar honom redan. Var ju bara några timmar sen han åkte. Skönt att få sakna någon faktiskt.

Bättre sent än aldrig...

Ni kanske kommer ihåg att jag för några veckor sedan berättade att jag inte var betrodd att ragga själv längre. Mitt X raggade ju på en kille åt mig. Han fick ju iaf min msn. Men hörde ju aldrig av sig. Eller jo. Igår la han till mig på msn. Haha, bättre sent än aldrig. Fast är han ute efter att ragga så sket han ju i det blå skåpet kan man säga. Har ju mitt på det torra för tillfället. Men det är ju aldrig fel med nya bekantskaper. Jag älskar ju människor. Man kanske skulle kunna kalla mig lite naiv ibland. Men jag väljer att gilla alla innan de visat motsatsen. Och även om de vistat motsatsen så finns det ju alltid nåt dom har som är bra... Visst kan detta gör att jag blir besviken många gånger. Men hellre det än att gå och hata alla. Fast ibland så känns det ju som att det skulle vara bättre... Nä nu börjar jag bara dravla här. Ska snart gå och laga till lite mat här istället =D

If you leave me now

Var ju hos J.S en sväng i morse. Då satte han på den här låten. Hade helt glömt av den. Men den är rätt fin faktiskt. Sitter och pratar med honom på msn nu och fick en youtubelänk med samma låt. Gulligt.
Fan va folk va snögga på 80-talet elle! =P

Flytt & J.S

Igår var jag och mamma ute hos mormor och hjälpte henne att påbörja flytten. Hon ska flytta från sitt hus till en pensionärslägenhet. Det är mycket som ska röjas. Tänk er själva bott på samma ställe i över 50 år och att dessutom ha 230 kavdrats yta + biytor... Blir ju en del saker. Lägenheten hon ska flytta till är en tvåa på knappt 50 kvadrat. Så¨det gäller att välja med omsorg vad som ska med.
Själva flytten tar nog ett tag till. Men sen slipper hon ju oroa sig för allt. Städ och att ta hand om den stora trädgården. Och dessutom så kommer det till 99% säkerhet bli att jag flyttar ut till huset sen. Åh, jag längtar! Hus & trädgård. Komma ut på landet i gen. Har ju vart stadsbo i drygt 8 år nu. Det räcker! En gång bonnatös alltid bonnatös. Men det behöver ju renoveras en hel del. Men det är ju bara att ta lite i taget.

Just nu mår jag så jävla bra. Det är vårväder, jag ska antagligen flytta till hus och jag har träffat J.S. Nästan så man bara väntar på att bakslaget ska komma. Men det hoppas jag såklart inte händer.
Umgicks ju med J.S stor del av helgen nu och allt känns väldigt bra. Tror jag börjar falla dit lite alltså. Men jag vill försöka att inte falla alltför mycket. Vill ju inte bli besviken fall det skiter sig. Men just nu går allt så lätt. Känns så naturligt. Åkte dit en sväng efter jobbet imorse coh sov/myste. Mmm...så gött. Strax efter 11 körde jag honom till bussen och åkte hem till mig för att fortsätta sova lite. Saknar honom lite faktiskt. Va?! Vad är det för fel på mig... =P

Mys

Hade nästan glömt hur det känns att ligga i soffan och blega på tv och mysa. Tur att jag har blivit påmind igen! =D
Efter en sväng till Ica hämtade jag upp J.S. Vi åkte hit till mig och lagade lite mat. Sen blev det soffan och tv:n en stund. Så mysigt. Tror nästan att jag kommer kära ner mig lite... Inte bra. Eller jo, det är väl bra, om det går bra alltså. Men efter de senaste erfarenheterna så är jag lite skeptisk. Men just nu så känns det bara så lätt och trevligt. Känner mig lyckligare än på länge faktiskt. Det är ju helt underbart.
Nu blir det en snabbvila på soffan, sen bort till Bikerbruttan och förberada inför morgondagen.
Hoppas ni får en riktigt bra helg!

Snart helg igen

Tiden går så fort. Snart är det helg igen. Veckan har gått så fort. Har inte gjort mycket. Tränat med kören. Vart på två dejter =D Japp, det blev en filmdejt med J.S igår också. Mysigt! Känns faktiskt väldigt bra. Har ju dejtat några stycken under dessa två år som singel. Men jag kan säga att det är bara med en utom J.S som allt har kännts så här lätt. Så just nu känns utsikterna goda. Men man vet ju inte förrän man lär känna varandra lite bättre. Men jag hoppas på det bästa, givetvis.

1:st date

Hade en bra dag igår. Mmmm... =) Var på dejt. Med J.S. Kändes bra. Så det kommer bli fler dejter. Längtar faktiskt tills jag ska få träffa honom igen. Och det får nog bli rätt snart. Alltid roligt att lära känna nya personer och när det finns attraktion mellan så blir det ju genast mycket  mer spännande också. Får se hur detta artar sig. Men självklart hoppas man ju på att det kommer leda till en djupare relation. Det visar ju sig så småningom.
Nä, dax för sängen och hoppas på sköna drömmar ;)

Här går det undan

Första arbetsnatten gjord. Gött! Var så in i he**ete trött i natt. Ska bli riktigt gött att lägga sig i sängen snart. Hoppas på att somna gott. Grannen är (kors i taket) inte vaken än. Så jag kanske kan sova utan öronproppar. Vore ju jädrigt gött det.
Fick mess igår kväll. Från J.S. Han som jag träffade på lördagkvällen. Så nu verkar det som det blir filmdejt i veckan. Det är ju lovande att han hörde av sig så pass fort. Så detta ska bli väldigt spännande. Vi skulle bestämma närmare idag om hur det blir. Så håll nu tummarna för mig att denna grabb inte är "skadat gods". Har ju tydligen en väldigt bra förmåga att dras till sådana annars....

Snart slut på helgen

Ja, då var det söndag igen då. Och vårmånaden påbörjad. Gött! Längar efter ljus och värme.
Igår var det fest hos Redhead. Var lite segt i början men sen kom en kille på jobbet och hans kompis, så då blev det genast mycket roligare. Blev en sväng ut på krogen och sedan efterfest hos jobbarkompisen. Eller ja efterfest, det var ingen sprit inblandad. Gött! Slippa vara så bakis. Vi satt och tjöta skit bara. Mycket trevligt. Den andre killen som var med var rätt söt med. Så det slutade med att vi bytte nummer. Så vi får se vad som händer där. Kunde ju vara trevligt att få någon att mysa med =D Fast jag vill ju någon till mer än att mysa med. Jag vill ha någon som jag kan leva med. Men vi får som sagt se vad som sker. Om han hör av sig. Tänkte skicka iväg ett mess imorgon om han inte hört av sig innan dess. Jaja, det blir nog bra med det.
Dax att vila lite i soffan innan det är dags att åka och sjunga.

RSS 2.0