Hur lätt är det?

Igår var jag & mamma ute på en roadtrip till grannkommunen. Jag skulle ha  trädgårdsdynor. Och det hittade jag & billiga var dom med. Blev så billigt så jag åkte och köpte mig utemöbler till balkongen =D
Nu är det iaf sommar. Fy satan va varmt det är! Visst är det skönt med värme, men att vara nattjobbare och att sen försöka sova i denna värmen. Inget skoj! Man vill ju helst inte och lägga sig på mornarna när det är så vackert ute.


Kolla själva. Hur kul tror ni det är at gå och lägga sig efter jobbet när man kommer hem och ser att det ser ut så här utanför?!
Fast nu får jag nog bo i stan ett par dagar. Har inget vatten där ute. Nåt strul med hydrofonen. Nackdelen med egen brunn...
Aja, snart dax att göra sig lite fin här. Ska ut me tösera och käka på Harrys om en stund.

Flytthjälp

Det ska jag vara imorgon. Puffs & Kix ska ju flytta till en annan lägenhet imorgon. Så jag har lovat att jag ska komma och hjälpa till när jag vaknat. Var ju meningen att de skulle flytta idag, men det blev lite missförstånd så det blev imorgon istället.
Var ju meningen att grabbarna skulle hjälpt dem att flytta med. Men de skulle åka på westcoast riot imorgon. Det positiva för mig då är väl att jag slipper träffa Mr Tattoo ( det är han som jag strulade med på halloween, läs föregående inlägg). Kan ju kanske bli lite konstigt att prata med honom nu när det är ute i det öppna så att säga.
Jaja. Nu är det iaf bara 7 arbetsnätter kvar till semester. ÄNTLIGEN SOMMAR!!!! =D

Såpan är igång

Ja, jävlar. Nu är det liv i luckan. Fick ett oväntat samtal i eftermiddags. Visar sig att det är A-B som ringer. Känner inte henne. Hon är väl bekant men jag har träffat hennes sambo ett antal gånger eftersom vi har gemensamma bekanta. För att göra en lång historia kort så var hennes sambo på mig i höstas. Vilket ledde till ett litet hångel. Osmart, jag vet! Jaja, nu blev det så iaf. Hon ringde iaf och konfronterade mig om detta idag. Och jag sade ju som det var. Så nu är det en jävla cirkus. Kompisen ringde och sade att hon ringt henne med och pratat. Grejen är att den här A-B är en riktig intrigmänniska. Så vart detta slutar vet ingen. Fick ju även prata med hennes sambo när hon ringde. Och han hävdar ju att han inget minns... Jaja, skit i vilket. Tycker nästan att det är lite lustigt. Jag menar, jag har ju inte gjort nåt fel egentligen. Det är han som har sambo och barn, inte jag!! Så nu verkar det som att varenda en i kompisgänget är indragna i den här såpan. Just det. Fick ju även höra att jag var fet, ful & äcklig & verkade gå på alla killar som har en tatuering. Hahaha!!! Inget utav det där stämmer ju. Men jag förstår väl att hon är bitter på mig med. Får se om det blir någon fortsättning på denna såpa. Nu får ni ha en fortsatt trevlig kväll.

Alive

Ja, jag lever. Har inte blivit skrivit här på mycket länge känner jag.
Flyttade ju ut te bushen i helgen som var. Så underbart att få komma ut på landet. Har inte kännt mig ensam  o rädd heller så. Det är ju kanon. Men jag är ju inte så lättskrämd. Att bo själv tycker jag faktiskt är ganska skönt.
Så här bor jag nu. Ett helt hus alldeles för mig själv. Underbart!
Sweden rock festival var kanon. Tråkigt väder mycket av tiden men, men. Vi hade kul ändå =D
Höjdpunkten får jag nog säga var In Flames. Vilken show. Blev grymt impad måste jag säga. Är ju inte så inlyssnad på dem, men bra var det! Volbeat levererade ju oxå som vanligt. Och flogging molly var oxå bra. Liskom dream theater, europe och en massa andra =D
Trevligt folk träffade vi med. Bodde "grannar" med några stockholmare. Väldigt trevliga var dom allihop.
Här är två av de trevliga stockholmarna.

Hemma från SRF!

Så var årets festival över. Har haft det bra. Men rätt taskigt väder. Aja, så kan det vara. Blir inget längre inlägg nu. Ville bara säga att jag lever =P

RSS 2.0